Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Το ντέρμπι της Λεωφόρου είναι... όλα τα λεφτά στο σημερινό πρόγραμμα, στοιχηματικές ευκαιρίες ωστόσο προκύπτουν από την Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και το Κλαουσούρα της Χιλής. Η ομάδα του Match Money συγκέντρωσε τα καλύτερα του σημερινού κουπονιού, αποκλειστικά για τη συνεργασία της με το Contra.gr!

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(19:30) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κάθε... κλισέ δεκτό για το μεγάλο ματς της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό στο -6 να παίζει σήμερα τις όποιες πιθανότητες έχει για να διεκδικήσει τον τίτλο και τον προερχόμενο από την ήττα στην Ουκρανία Ολυμπιακό, να νιώθει την πίεση να ευχαριστήσει τους απαιτητικούς οπαδούς του. Ιδιαίτερες-σημαντικές απουσίες εκατέρωθεν δεν υπάρχουν, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη ούτως ή άλλως και το αμφίρροπο της αναμέτρησης αναδεικνύεται από τις αποδόσεις, καθώς μετά από τουλάχιστον δύο χρόνια οι μπουκ μοιράζουν το σετ. Κάθε στοιχηματική έμπνευση δεκτή, η δική μας «λέει» 2-3 γκολ, ένα εύρος τερμάτων που αποδίδει 2,00 στον Stoiximan, όπου, βέβαια, το ντέρμπι παίζεται με μηδενική γκανιότα.

PUBLIC BETS

(14:00) Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: Πολλά λεφτά έχουν πέσει στο λονδρέζικο ντέρμπι και τα περισσότερα εξ' αυτών στον άσο της Τότεναμ. Η οποία βρίσκεται ενδιάμεσα στα παιχνίδια με τη Φιορεντίνα (1-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Πέμπτη), ωστόσο δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από βαριά ήττα-αποκλεισμό στο FA Cup (4-0 από τη Γουέστ Μπρομ) και το 1,75 του Stoiximan στον άσο στέκεται οριακά ως επιλογή.

(16:00) Βερόνα – Ρόμα: Η Βερόνα είναι αυτή τη στιγμή η πιο… ντεφορμέ ομάδα της Α’ Ιταλίας, μετρά τρεις διαδοχικές ήττες με παθητικό 10 τερμάτων σε αυτές και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Ο αγώνας με την επίσης ντεφορμέ αλλά ασφαλώς ποιοτικότερη Ρόμα έχει τη μορφή τελεσιγράφου προς τον τεχνικό της Βερόνα Αντρέα Μαντορλίνι αλλά θεωρούμε πως η Ρόμα έχει περισσότερες πιθανότητες για να επιστρέψει στις νίκες. Στην έδρα της είναι που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα η Ρόμα αλλά και στις γκέλες που έκανε με μικρομεσαίους αντιπάλους είχε πάντα το κουμάντο στον τομέα της κατοχής της μπάλας. Και η αδύναμη άμυνα της Βερόνα θα της δώσει ευκαιρίες για να ξεσπάσει επιθετικά. Από τα δημοφιλέστερα σημεία της ημέρας το διπλό, αποδίδει 1,75 στον Stoiximan.

(16:05) Εβερτον – Λέστερ: Νίκη-ανάσα πήρε η Εβερτον την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ με 4-1 μέσα στην Ελβετία επί της Γιουνγκ Μπόις, αποτέλεσμα που επανέφερε την εμπιστοσύνη των παικτών του στοιχήματος στο... πρόσωπό της. Ετσι, ο άσος με την ουραγό Λέστερ έχει παιχτεί μαζικά, εμείς πάντως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, έχοντας δει την Εβερτον να... σέρνεται στα προηγούμενα παιχνίδια της.

MISSING LIST

(15:00) Αστ. Τρίπολης – ΟΦΗ: Ο Αστέρας ψάχνει αντίδραση μετά τη νέα απογοητευτική εκτός έδρας εμφάνιση και την ήττα στο Αγρίνιο. Είναι ευκαιρία να ξεπεράσει τον Παναιτωλικό μετά τη χθεσινή ισοπαλία του στην Κομοτηνή. Ο ΟΦΗ παλεύει όσο μπορεί, όμως είναι πασιφανές πως δεν μπορεί να αντέξει έχοντας μείνει με 16 παίκτες, οι οποίοι μειώθηκαν στους 14 λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Το Ν/G στο 1,57 εκτιμώντας ότι ο ΟΦΗ δεν θα σκοράρει.

(15:00) Γκινγκάμπ – Μονπελιέ: Η Γκινγκάμπ έχει μεν φόρμα αλλά έχει και κούραση αφού έπαιξε την Πέμπτη με την Ντιναμό Κιέβου, κέρδισε με 2-1 και πηγαίνει στην Ουκρανία για τη ρεβάνς μέσα στη βδομάδα. Η κόντρα της θα είχε κάποια βάση, αφού και η Μονπελιέ είναι σε καλή φάση και έχασε μόνο στο τελευταίο της παιχνίδι μετά από αήττητο σερί επτά αγώνων αλλά αρρώστησε ο σκόρερ της Μπάριος (6 γκολ). Ο Παραγουανός γκολτζής ήταν στην καλύτερη φόρμα του και η απουσία του θεωρείται σημαντική.

(18:15) Μαρίτιμο – Μπελενένσες: Σε καλή φάση η Μπελενένσες, έρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Γκιμαράες κι εντός έδρας ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ, όπου μάλιστα ισοφαρίστηκε στο 95’. Ωστόσο για σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζει τον καλύτερο παίκτη της, μεσοεπιθετικό Μιγκέλ Ρόσα, που είναι τιμωρημένος. Ικανή για όλα στην έδρα της η Μαρίτιμο, που η μια κερδίζει την Πόρτο και μετά χάνει από την (τελευταία τότε) Ζιλ Βισέντε. Ανέβασε πάντως την ψυχολογία της μετά το εκτός έδρας 4-3 επί της Πεναφιέλ την περασμένη εβδομάδα. Στο 2,00 ο άσος δεν είναι ευκαιρία, αλλά η απώλεια του Μιγκέλ Ρόσα στερεί από την «Μπελέμ» το πιο ποιοτικό όπλο της στην επίθεση.

(22:00) Κομπρεσάλ – Σ. Γουόντερερς: Η πορεία της Κομπρεσάλ στο Κλαουσούρα της Χιλής χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Ελάχιστες είναι οι εμφανίσεις της που έχουν πάρει βαθμό κάτω του 7. Με καλό ηθικό και μομέντουμ, υποδέχεται στο υψόμετρο την ταλαιπωρημένη από σκαμπανεβάσματα και απουσίες Σ. Γουόντερερς. Μία Σ. Γουόντερερς που δεν έχει διαθέσιμους λόγω τιμωρίας τους δύο βασικούς στόπερ της ενώ δεν μπορεί πάλι να υπολογίζει στον ιθύνων νου της μεσοεπιθετικής γραμμής, οργανωτή Χόρχε Λούνα. Ο άσος πήρε – λογικά – την κατιούσα αλλά παραμένει σε ανεκτά επίπεδα και το μάξιμουμ του 1,97 ( Stoiximan) χαρακτηρίζεται επαρκές για ποντάρισμα.

INSIDE INFO

(15:30) Βίλεμ – Αγιαξ: Η μηχανή του Αγιαξ αρχίζει να παίρνει μπροστά. 4-2 την Τβέντε, 1-0 τη Λέγκια την Πέμπτη, στόχος η δεύτερη θέση για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βίλεμ έως τώρα έχει κάνει αρκετά καλή πορεία, έχει δυνατότητες, αλλά το διπλό στο 2,30 είναι πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί.

(16:00) Πεσκάρα – Κατάνια: Κρίσιμο ματς στην πάντα ισορροπημένη και απρόβλεπτη Β’ Ιταλίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι με το πέρας 27 αγωνιστικών πολλές ομάδες «στοιβάζονται» σε λίγους βαθμούς απόσταση, βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχουν τέσσερις ομάδες που ισοβαθμούν στην 11η θέση με 33 πόντους και η Κατάνια με τη Βαρέζε, που βρίσκονται μαζί στην 20ή θέση έχουν 28. Ενα τέτοιο αμφίρροπο ματς είναι και το Πεσκάρα – Κατάνια, τις χωρίζουν 9 θέσεις αλλά και μόλις 5 βαθμοί. Και συγκρούονται δύο αντίθετες δυνάμεις, η Πεσκάρα έχει τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή με 3-5-4 και η Κατάνια τη χειρότερη εκτός έδρας με μόλις 0-2-9 απολογισμό. Σε σημείο λοιπόν όλα μπορούν να συμβούν αλλά επιθετικά οι δύο ομάδες έχουν ισχύ, με 41 και 38 γκολ αντίστοιχα στο ενεργητικό τους. Το οver σε απόδοση 1,97 κερδίζει την προτίμησή μας.

(17:15) Πλατανιάς – Κέρκυρα: Ο Πλατανιάς ποντάρει στην έδρα του ώστε να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή απέχει τέσσερις βαθμούς από την παραμονή. Η Κέρκυρα χάνει πολλή από τη δυναμική της όταν αφήνει το νησί, ενώ ως φιλοξενούμενη υιοθετεί πολύ συντηρητική τακτική. Ομως μετά τη νίκη της επί της Καλλονής είναι σαφώς πιο άνετη. Ο άσος στο 1,75.

(18:00) Μπιλμπάο – Βαγιεκάνο: Μόλις μία νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της η Μπιλμπάο, καμία στα τελευταία πέντε εντός έδρας, έρχεται από το 2-2 με την Τορίνο την Πέμπτη στην Ιταλία. Χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 21 παιχνίδια της η Βαγιεκάνο, ή του ύψους ή του βάθους. Μπορεί να παρασύρει την Αθλέτικ στο ρυθμό της για το over του 1,90.

(18:00) Λυών – Ναντ: Και μόνο η επιστροφή του Λακαζέτ (21 γκολ) στη Λυών μετά από τρεις εβδομάδες είναι αρκετή για να μας κάνει να κοιτάμε τον άσο που στο 1,57 δεν είναι κακός. Η Λυών που έχει τρεις κολλητές ισοπαλίες και δεν είναι περίεργο που όσο έλειπε ο σκόρερ της δεν κέρδιζε, θέλει τη νίκη για να ξανανέβει στην πρώτη θέση όπου από χθες στρογγυλοκάθεται η Παρί. Η Ναντ είναι σε πολύ μέτρια κατάσταση, στα έξι τελευταία πέτυχε μόλις ένα γκολ και δείχνει γενικότερα να είναι εκτός στόχων.

(18:00) Ρεμς – Μετς: Η Ρεμς έχει έξι παιχνίδια χωρίς νίκη αλλά έρχεται από ένα γενναίο 2-2 στη Μαρσέιγ που της έδωσε σίγουρα αυτοπεποίθηση. Η Μετς έρχεται από 13 αγώνες χωρίς νίκη και αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή της. Σε μια προσπάθεια ταρακουνήματος προχώρησε σε αλλαγές στην αποστολή, πάντως δεν είναι καθόλου σίγουρο πως αυτό και μόνο αρκεί για να βελτιώσει την εικόνα της. Ναι μεν η Ρεμς δεν είναι η πιο φερέγγυα ομάδα του κόσμου αλλά στο 2,08 μπορεί να αποτελέσει δευτερεύουσα επιλογή.

(19:00) Εστορίλ – Ακαδέμικα: Ηταν ψηλό το ποτήρι για τον Πάουλο Σέρζιο στην Ακαδέμικα, αλλά τελικά ξεχείλισε κι αυτό μετά από 15 αγωνιστικές χωρίς νίκη και από τις αρχές της εβδομάδας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο, αφήνοντας τους «φοιτητές» στην τελευταία θέση μετά και τη χθεσινή νίκη της Πεναφιέλ. Με υπηρεσιακό στο σημερινό ματς, τον προπονητή της sub-23, Ζοσέ Βιτέρμπο. Προφανώς, για μια ομάδα που είναι 15 αγωνιστικές χωρίς νίκη το πρόβλημα δεν μπορεί να είναι μόνο ο προπονητής ώστε να περιμένουμε θεαματική ανάκαμψη, αλλά και μόνο το ηλεκτροσόκ της αλλαγής μπορεί να έχει θετική επίδραση στους παίκτες. Αρχικώς αποφεύγουμε το 1,75 του άσου, η Εστορίλ δεν είναι στα καλά της, έρχεται από τρεις σερί ήττες, διάστημα στο οποίο στερείται το σημείο αναφοράς της στην επίθεση, επιθετικό Κλέμπερ, που θα λείψει και σήμερα.

(20:00) Βιγιαρεάλ – Εϊμπαρ: Εξι συνεχόμενες νίκες εντός έδρας (οι πέντε τελευταίες δίχως να δεχτεί γκολ) μετράει στο πρωτάθλημα η εξαιρετική φέτος Βιγιαρεάλ. Συνεχίζει το ροτέισον ο Μαρθελίνο. Ευχάριστη έκπληξη η (πιο αποτελεσματική εκτός απ’ ό,τι εντός έδρας) Εϊμπαρ, αλλά ξεκάθαρα με «κοιλιά», τέσσερις συνεχόμενες ήττες, πέντε μαζεμένα χωρίς νίκη. Στο 1,36 ο άσος, προτιμότερο το «2-3 γκολ» στο 1,97.

(20:00) Τενερίφη – Βαγιαδολίδ: Στο «Ελιόδορο Ροδρίγκεθ Λόπεθ» η τοπική ομάδα του Ραούλ Ανιέ υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ του Ρούμπι. Γιατί αναφέρουμε τα ονόματα των προπονητών; Διότι πρόκειται για δύο πολύ καλούς φίλους που όμως τίθενται σήμερα αντιμέτωποι σε ένα καυτό ματς και για τις δύο ομάδες που έχουν ανάγκης βαθμούς. Η Τενερίφη έχει 12/13 under εντός έδρας. Και αυτό το ματς κλειστό αναμένεται...

(22:00) Νουμάνθια – Αλμπαθέτε: Πάγος, ομίχλη, θερμοκρασία στο μηδέν. Κάπως έτσι θα είναι οι συνθήκες την ώρα της αναμέτρησης της Νουμάνθια με την Αλμπαθέτε. Μια Νουμάνθια που δεν θα έχει τον ηγέτη της Χούλιο Αλβαρες και αυτό την κάνει μισή ομάδα, αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι υπέρ της. Μάλιστα με τον διαιτητή που θα σφυρίξει το ματς δεν έχει χάσει ποτέ, έχοντας μία νίκη και έξι ισοπαλίες σε επτά ματς. Ο πάγος στο τερέν του «Παχαρίτος» συνήθως αποφέρει αρκετές φάσεις. Με αρκετό ρίσκο G/G (2,00).

(22:00) Αλντοσίβι – Νιούελς: Αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ιντεπεντιέντε, η Νιούελς αντιμετωπίζει την Αλντοσίβι εκτός έδρας. Εστω κι αν δεν δείχνει να είναι η ομάδα των περασμένων ετών, η ομάδα του Ροζάριο έχει το υλικό να φύγει από τη Μαρ ντελ Πλάτα με τη νίκη, απέναντι στη νεοφώτιστη Αλντοσίβι που διαθέτει μάλλον το πιο αδύναμο σύνολο στην κατηγορία. Το διπλό στο 2,45.

(02:00) Αουνταξ – Κομπρελόα: Η λέξη «μπάχαλο» ταιριάζει κουτί στην Κομπρελόα. Μετά την ήττα (1-3) από την Κομπρεσάλ, ο κόουτς Φιγκερόα κατηγόρησε ανοιχτά τρεις παίκτες ότι συνεργάζονται με άτομα εκτός διοίκησης και επιδιώκουν τον υποβιβασμό. Ο πρόεδρος άδειασε/κάλυψε τον Φιγκερόα, επανέφερε τους παίκτες στις προπονήσεις αλλά τους έβαλε να δουλεύουν χώρια από τους βασικούς με τη δικαιολογία ότι δεν αποδίδουν αυτά που πρέπει. Για ομάδα που παίζει ρέστα παραμονής κάθε αγωνιστική, αυτό δεν είναι το ιδανικότερο κλίμα, την ώρα που η επίσης ενδιαφερόμενη για βαθμούς Αουνταξ παραμένει – ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα – ενωμένη σαν πραγματική οικογένεια. Θα πάμε με τον άσο του 1,77.

(02:30) Τέμπερλεϊ – Μπόκα: Με εναλλακτικό σχήμα θα παραταχθεί η Μπόκα απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της πρεμιέρας (1-0 μέσα στην Μπάνφιλντ) Τέμπερλεϊ. Εστω κι έτσι, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν το διπλό, από τη στιγμή που φαίνεται να έχουν συγκροτήσει ένα ρόστερ εξαιρετικά πλήρες που να τους επιτρέπει να κερδίζουν ακόμα και όταν αγωνίζονται με αναπληρωματικούς. Δίκαιο το διπλό του 1,75.

PUT YOUR MONEY

(14:00) Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 1 (1,75 στον Stoiximan.gr)

(15:30) Βίλεμ – Αγιαξ 2 (2,30 στον Stoiximan.gr)

(16:00) Βερόνα – Ρόμα 2 (1,75 στον Stoiximan.gr)

(18:00) Λυών – Ναντ 1 (1,57 στον Stoiximan.gr)

(22:00) Κομπρεσάλ – Σ. Γουόντερερς 1 (1,97 στον Stoiximan.gr)

(02:30) Τέμπερλεϊ – Μπόκα 2 (1,75 στον Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK