Από παγκίτης κόντρα στην ΑΕΚ, στόχος για Μουρίνιο και Μπίλιτς

Οι Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν στο στόχαστρό τους δεξιό μπακ από το γαλλικό πρωτάθλημα, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στην... αφάνεια.

Από παγκίτης κόντρα στην ΑΕΚ, στόχος για Μουρίνιο και Μπίλιτς

Ο Κεβίν Μαλκουί της Σεντ Ετιέν βγάζει... μάτια το τελευταίο διάστημα, αναγκάζοντας δύο κορυφαίους προπονητές αγγλικών ομάδων να ασχολούνται με την περίπτωσή του. Ο 25χρονος Γάλλος δεξιός μπακ-χαφ βρισκόταν στον πάγκο και στα δύο παιχνίδια που έδωσε το καλοκαίρι η Σεντ Ετιέν κόντρα στην ΑΕΚ, όμως το επόμενο διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Κριστόφ Γκαλτιέ, παίρνοντας ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τους "στεφανουά".

Ο Μαλκουί εντοπίστηκε από σκάουτ της Γουέστ Χαμ και τον περασμένο Ιανουάριο οι "χάμερς" έκαναν πρόταση 6 εκ. λίρες στη Σεντ Ετιέν, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή. Ο Σλάβεν Μπίλιτς που έχει εικόνα για τον παίκτη είναι διατεθειμένος να επιμείνει και να ντύσει τον παίκτη στα χρώματα των Λονδρέζων το προσεχές καλοκαίρι, με το ποσό της προσφοράς να αυξάνεται -σύμφωνα με δημοσιεύματα- στα 10 εκ. λίρες.

Από παγκίτης κόντρα στην ΑΕΚ, στόχος για Μουρίνιο και Μπίλιτς

Την ίδια ώρα όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο που τον είδε να αγωνίζεται κόντρα στη Γιουνάιτεντ για τη φάση των "32" του Europa League, έμεινε ενθουσιασμένος από τον 25χρονο και σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλία, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνουν και οι "κόκκινοι διάβολοι" κίνηση για τον παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK