Αρπαγή... Γιόχανσον απο Ιβαν και μάχη 9 agents για μπακ του Ολυμπιακού!

Η ΑΕΚ στο... στόχαστρο του Σαββίδη αφού μετά τον Τσιγκρίνσκι και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που επίσης μένει ελεύθερος, βρίσκεται στο... μπλοκάκι του ΠΑΟΚ. Η μάχη 9 agents για τον 17χρονο "ερυθρόλευκο"μπακ που θεωρείται ανώτερο ταλέντο απο τον Ρέτσο, τι... τρέχει με Παπασταθόπουλο - Ντόρτμουντ, ποιός πληρώνει 2,5 εκ. για τον Καρσελά που... αναστήθηκε και ο... νέος Κάμπελ του Ολυμπιακού . Διαβάστε τα καλύτερα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Αρπαγή... Γιόχανσον απο Ιβαν και μάχη 9 agents για μπακ του Ολυμπιακού!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΑΤΣΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΑΕΚ

-- Το όνομα του Γιεβχέν Χατσερίντι έπαιξε δυνατά για τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε. Τελικά ο Ουκρανός αμυντικός είναι πιθανό να μείνει στην Ντιναμό Κιέβου, αφού σύμφωνα με την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ", δέχθηκε βελτιωμένη πρόταση!

Μάλιστα ρόλο στην απόφαση του φέρεται να έχει παίξει και η σύζυγος του, που δεν θέλει να ακούει για... έξοδο από τον Κίεβο. Πάντως ο έμπειρος άσος δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τους συμπαίκτες του, με τον Σοφκόφσκι να ζητάει την απομάκρυνση του. Μύλος δηλαδή!

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως το όνομα του Ντάρβιν Ματσίς επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο εξτρέμ από την Βενεζουέλα ήταν επιλογή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, όμως άρεσε και στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο 25χρονος άσος, που μπορεί να παίξει και ως επιθετικός, είναι βασικός με την Γρανάδα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, μετρώντας 11 γκολ και 5 ασίστ σε 26 αναμετρήσεις, παίζοντας κυρίως αριστερά. Η Ένωση έχει ανοιχτό το φάκελο του, ενόψει καλοκαιριού αλλά πλέον δεν θα είναι εύκολη περίπτωση...

"ΨΥΧΡΑΣΙΑ" ΜΕ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

-- Πάμε και στο Sportime και τη στήλη " Agent Greek ". Το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ολοκληρώνεται το 2019 και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κίνηση να ανανεωθεί. Μάλιστα ο νέος προπονητής του συλλόγου, Πέτερ Στέγκερ, φέρεται να μην... πετάει τη σκούφια του για τον Έλληνα αμυντικό.

Έτσι, η παραμονή του βρίσκεται στο 50-50 με το ενδεχόμενο μεταγραφής του το καλοκαίρι να μοιάζει αρκετά πιθανό αφού θα μπαίνει στο τελευατίο χρόνο του συμβολαίου του. Ήδη μεγάλα κλαμπ, κυρίως απο την Πρέμιερ Λιγκ, τον έχουν τσεκάρει.

-- Ο Καρσελά στον Ολυμπιακό δεν έπιασε, όμως στην Σταντάρ κάνει... παπάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με την εφημερίδα ο Ρικάρντο Σα Πίντο θέλει να ενεργοποιηθεί η ρήτρα του, ύψους 2.500.000€ και να τον αγοράσουν απο την Γρανάδα...

Μάλιστα ο 28χρονος άσος βλέπει... Μουντιάλ και γι' αυτό δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΒΑΝ - ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

-- Διαβάζοντας τον " ΚΛΙΚΑδόρο" στην Livesιport, το μάτι μας έπεσε στο θέμα που αφορά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένος μαζί του, αφού περίμενε να έχει πιο... ενεργό ρόλο στις τελευταίες εξελίξεις.

Μέχρι στιγμής βλέπει το αντίθετο. Έναν άβουλο, άγευστο και... άνοστο πρόεδρο, εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε στο μυαλό του όταν τον στήριξε.

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάσαμε επίσης τις... δεύτερες σκέψεις του Σπύρου Ρισβάνη για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός στόπερ δεν θέλει να βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπου θα έχει... συνωστισμό στη θέση του, έτσι ώστε να μην μείνει ανενεργός.

ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

-- Σύμφωνα με την Γάτα , ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει στο... μάτι εκτός από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προσεγγίσει τρεις φορές τον Σουηδό μέσο, δίχως να τα βρει μαζί του. Το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή και ταυτόχρονα να κάνει επίδειξη δύναμης.

Ο Γιόχανσον φέρεται να ζητά περίπου 600.000€ ετήσιες καθαρές αποδοχές, ποσό που μπορεί να δώσει ο Σαββίδης.

-- Πάμε και στον " Ευαγγελιστή ". Νικητής στη "μάχη" για τα δικαιώματα του νεαρού Απόστολο - Ηλία Μαρτίνη αποδείχθηκε ο Πολ Κουτσολιάκος. Ο... αθόρυβος, αλλά χρυσοχέρης μάνατζερ με τα σπουδαία deal.

Για τον 17χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού έγινε... συνωστισμός από agents και συγκεκριμένα εννέα διαφορετικούς! Ο Κουτσολιάκος όμως αναγνωρίζοντας το ταλέντο του, που λένε πως είναι μεγαλύτερο και από του Ρέτσου, δεν τον... έχασε. Ας είναι καλά το δεξί του χέρι στην Ελλάδα, ο Μάκης Μίχας, που έπεισε και τον σουπέρ ταλαντούχο ακραιο αλλα και τους γονείς του ( ο καθένας είχε συμφωνησει πριν με ξεχωριστούς ατζέντηδες)

Ο... ΝΕΟΣ ΚΑΜΠΕΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων εμφανίστηκε ο... Ρόναλντ Ματαρίτα . Ο 23χρονος Κοσταρικανός μπακ της New York City φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, με τους Κοβάσεβιτς - Μοντεστό να έχουν ρωτήσει σχετικά τον συμπατριώτη και φίλο του, Τζόελ Κάμπελ.

Το συμβόλαιο του Ματαρίτα τελειώνει τον Δεκέμβριο και σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής" δεν θα συνεχίσει στο ΜLS αφού επιθυμεί να έρθει στην Ευρώπη. Συνδιάζοντας μάλιστα με την πρόσφατη κινησή του να ακολουθήσει στο twitter τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν σαν να ενημέρωνε τους... 66.000 ακολουθούς του για την σοβαρότητα της προοπτικής να συνεχίσει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους" της Ελλάδας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK