Ήταν φαβορί για Ολυμπιακό, αλλά... πάει σε εθνική ομάδα!

Ήταν το απόλυτο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά τον Βασίλη Βούζα, όμως ο Τάκης Λεμονής τον... κέρδισε. Έχει πέραση όμως και μάλιστα από εθνική ομάδα που "χτυπάει" θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρεμί Γκαρντ φάνταζε το μεγάλο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, όμως το χρίσμα πήρε στο τέλος ο Τάκης Λεμονής.

Ο 50χρονος Γάλλος κόουτς που έχει μείνει ελεύθερος μετά την περιπέτειά του με την Άστον Βίλα, είχε επαφές με τους ανθρώπους της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, αλλά ήταν επιφυλακτικός στο να αναλάβει άμεσα την ομάδα με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να στραφεί αλλού.

Ο πρώην κόουτς της Λιόν και της Βίλα ωστόσο φαίνεται πως έχει πέραση αφού σύμφωνα με το γαλλικό " FranceFootball" έχει ήδη έτοιμη πρόταση να τον περιμένει. Κι αυτή είναι από την εθνική ομάδα της Αλγερίας, ο πάγκος της οποία έχει μείνει κενός.

Aston Villa's manager Remi Garde awaits the start of the English Premier League soccer match between Newcastle United and Aston Villal at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Dec. 19, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Aston Villa's manager Remi Garde awaits the start of the English Premier League soccer match between Newcastle United and Aston Villal at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Dec. 19, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Η άνθρωποι της ομοσπονδίας της Αλγερίας θέλουν άμεσα έναν προπονητή για να διεκδικήσει η ομάδα την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε όμιλο με Νιγηρία, Καμερούν και Ζάμπια, είναι στην τελευταία θέση με 1 βαθμό μετά από 2 παιχνίδια και μένουν ακόμη 4 αγώνες. Όλα δηλαδή μπορούν να αλλάξουν και στην Αλγερία πιστεύουν ότι ο Ρεμί Γκαρντ είναι αυτός που θα μπορέσει να τους πάει στη Ρωσία.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει και ο ίδιος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK