Λημνιός για μεταγραφή, Ντοναρούμα για Ολυμπιακό

Διαβάστε ποιος είναι ο... σύμμαχος σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Αντόνιο Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό, το λόγο που ο Ρόμπιν Λουντ είναι ακόμα πιο... ελκυστικός για τους "μεγάλους" και το νέο σούπερ συμβόλαιο που ετοιμάζεται να υπογράψει στην Σταντάρ Λιέγης ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Λημνιός για μεταγραφή, Ντοναρούμα για Ολυμπιακό

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΑΥΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΡΗΣ

-- Την πρώτη του... σουπερλιγκάτη μεταγραφή ετοιμάζει ο Άρης. Σύμφωνα με την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ", οι "κίτρινοι" εξετάζουν την περίπτωση του Κάσες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μας συστήθηκε πρώτη φορά στον Πανθρακικό, ενώ τώρα βγάζει το ψωμί του στην Δόξα Δράμας.

-- Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Γιάκομπ Γιόχανσον μόνο με... θαύμα θα παραμείνει στην Ελλάδα. Μάλιστα πηγές φέρεται να είπαν πως αν ήταν να υπογράψει σε σύλλογο της Super League θα άνοιγε κουβέντα με τον Ολυμπιακό, για χάρη του οποίου τον προσέγγισε... διαμεσολαβητής.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

-- Ο Γιώργος Κουτρουμπής άργησε να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Σταντάρ Λιέγης, όμως πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Ρικάρντο Σα Πίντο, κατακτώντας μάλιστα το κύπελλο κόντρα στην Γκενκ του Νίκου Καρέλη.

Σύμφωνα με το Sportime και τη στήλη " Agent Greek ", ο διεθνής άσος ενημερώθηκε πως θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του, με τις αποδοχές του να ξεπερνούν τις 300.000€! Ο 27χρονος άσος περιμένει επίσης και τα χρωστούμενα από τον Παναθηναϊκό.

ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

-- Μπορεί ο Προτό να έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τους Βέλγους να μιλά για νέο συμβόλαιο, παρόλα αυτά σύμφωνα με την Livesport και τον " ΚΛΙΚιΑδορο " οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βάλει στο... μάτι τον Αντόνιο Ντοναρούμα!

Τον μεγάλο αδελφό του Τζίτζι που παίζει επίσης στην Μίλαν και πέρασε από τον Αστέρα Τρίπολης. Σύμμαχος ο Μίνο Ραϊόλα που φέρεται να τα έχει σπάσει με τους "ροσονέρι" και ψάχνει τρόπο να πάρει από την ομάδα τους δυο Ντοναρούμα.

-- Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει υποστηρικτές στον Ολυμπιακό, όχι μόνο για τις προπονητικές του ικανότητες. Γνωρίζει καλά την αγορά της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, οπότε μπορεί να φέρει... λαβράκια στην ομάδα.

Η ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΗ... ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΝΤ

-- Συνεχίζουμε την ανάγνωση με την Ώρα των Σπορ . Ο Ρόμπιν Λουντ, που έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ενώ φέρεται να μην έχει μάνατζερ αυτή την περίοδο! Είναι κάτι που διευκολύνει τους συλλόγους που τον κοιτάζουν, αφού θα μπουν σε απευθείας διαπραγματεύσεις μαζί του.

-- Ο νέος... γάμος που έγινε σε μανατζερικό επίπεδο ανάμεσα σε δυο γραφεία, είναι πιθανό να φέρει και μεταγραφή για τον Δημήτρη Λημνιό. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα μπλοκάκια πολλών συλλόγων και το γεγονός πως πλέον μαζί του ασχολείται και ο Ραμαντάνι, ανοίγει πόρτες για το εξωτερικό.

Μάλιστα σύμφωνα με την στήλη είναι πιθανό το καλοκαίρι να έρθει επίσημη πρόταση στον "δικέφαλο" από καλή ομάδα της Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK