Ο αντι-Μπέντο, οι Κινέζοι και το πληρωμένο εισιτήριο

Ο προπονητής που προβάλλει ως φαβορί για αντί-Μπέντο, ο πρόεδρος ΠΑΕ που πλήρωσε εισιτήριο για να δει την ομάδα του, ο κόουτς έκπληξη της εφετινής Super League που "τσεκάρουν" οι Κινέζοι, ο Καμπιάσο που παραμένει και οι ενστάσεις Μπαλτάκου για την "πράσινη" στρατηγική. Αυτά είναι τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΜΠΕΝΤΟ

- Όπως αναφέρει η στήλη "Ο ΚΛΙΚΑδόρος" της εφημερίδας "liveSPORT", ο Φιλίπ Μοντανιέ (αυτός που έριξε... πόρτα στον Μελισσανίδη και πήγε μέσω... Μαρινάκη στην Νότιγχαμ Φόρεστ) προβάλλει ως φαβορί για την αντικατάσταση του Πάουλο Μπέντο, στο ενδεχόμενο που η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφασίσει να διώξει τον Πορτογάλο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Γάλλος θα είναι ο πρώτος για τον οποίο θα κινηθούν οι "ερυθρόλευκοι", αν δεν έχουν κινηθεί ήδη.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

-Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης "Πληροφοριοδότης" στην "Ώρα των σπορ", ο Τάκης Μπαλτάκος διαφωνεί με τη στρατηγική των ανακοινώσεων διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, αλλά και τις επισκέψεις στην ΚΕΔ. Ο γνωστός νομικός εκφράζει ενστάσεις και δεν συμφωνεί με τον τρόπο που το "τριφύλλι" κινείται για την προάσπιση των συμφερόντων του, καθώς είναι μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να υπάρχουν πιο δυναμικές - ουσιαστικές ενέργειες.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

-Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης πλήρωσε εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Λεβαδειακό. Ως είθισται η διοίκηση των φιλοξενούμενων παίρνει προσκλήσεις από τη γηπεδούχο ομάδα, όμως στην προκειμένη περίπτωση -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- δεν αποκλείεται να πρόκειται για... καψώνι του Γιάννη Κομπότη.

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ... ΜΠΑΡΟΥΤΙ

-Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα στη "Goal News" ο Γιώργος Χριστοβασίλης ήταν έξαλλος με την "καυστική" ανακοίνωση της ΑΕΛ και είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον των Θεσσαλών. Αναστάτωση προκλήθηκε και στις τάξεις της ομάδας, αφού τόσο ο Γιάννης Πετράκης όσο και οι ποδοσφαιριστές δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. Όλα αυτά πριν από το ματς των δύο ομάδων το προσεχές Σάββατο στη Λάρισα.

ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ

-Στη "Goal News" διαβάζουμε ακόμη πως η μαεστρική καθοδήγηση του Πανιωνίου, από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται ο Ιστορικός στο -7 από την κορυφή, δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ Σέρβοι "παρατηρητές" έχουν καταγράψει όλα τα θετικά του τεχνικού των "κυανέρυθρων" και οι... σημειώσεις αυτές βρίσκονται σε κινεζικά χέρια, που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη βελτίωση τους προϊόντος "ποδόσφαιρο" στην ασιατική χώρα.

ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ

- Νέος ρόλος για τον Εστεμπάν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Sportday" ο Αργεντινός μέσος που δεν υπολογίζεται φέτος από τον Πάουλο Μπέντο, δεν αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους "ερυθρόλευκους", καθώς προορίζεται για άλλο πόστο στην ομάδα. Συγκεκριμένα στο λιμάνι σκέφτονται να αναθέσουν στον Καμπιάσο προπονητικό ρόλο στις ακαδημίες της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK