Ο... εισηγητής για Καρτάμπια, η επιστροφή Πρίτσιτς και ο ολλανδικός δάκτυλος για Κουρμπέλη

Η ΑΕΚ που ασχολείται με τον Αργεντινού, αφού τον απέρριψε πριν από 1.5 χρόνο, το εκτός Ολυμπιακού μέλλον του Βέργου, τα δεσμά σε Πασχαλάκη, ο Πρίτσιτς που έριξε γέφυρες προς Πειραιά και ο Κουρμπέλης που περιμένει τον... Κοκού

Ο... εισηγητής για Καρτάμπια, η επιστροφή Πρίτσιτς και ο ολλανδικός δάκτυλος για Κουρμπέλη

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... ΝΤΕ ΜΠΑΡΤΟΛΟ

H... πρώτη πάσα από τον "Πληροφοριοδότη" της Ώρας. Ο οποίος μάς ενημερώνει ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο ήταν εκείνος που είχε πρωτοαναφέρει το όνομα του Φεντερίκο Καρτάμπια σε μεταγραφικές συσκέψεις της ΑΕΚ. Τότε, Γενάρης του 2017, αρχισκάουτ της Ένωσης ο Αργεντινός, είχε στην ατζέντα του το όνομα του συμπατριώτη του εξτρέμ και είχε εισηγηθεί θερμά για την περίπτωσή του. Δεν προχώρησε τότε η υπόθεση.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αφού η ΑΕΚ παρακολουθεί την προσπάθεια του 25χρονου Αργεντινού να μείνει ελεύθερος από τη Λα Κορούνια προκειμένου να ενεργήσει κατάλληλα και να προλάβει άλλους μνηστήρες.

ΚΑΛΛΙΟ ΠΑΣΧΑΛΟΔΕΝΕ, ΠΑΡΑ ΠΑΣΧΑΛΟΓΥΡΕΥΕ

Επειδή από τον "Τρελό" της Sportday μαθαίνεις πράγματα, κρατάμε πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα κληθεί μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ να υπογράψει συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους. Στην Τούμπα ξέρουν τι ακούγεται για το Νο1 της ομάδας και θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, δείχνοντας παράλληλα στον 28χρονο κίπερ πως τον πιστεύουν και δεν τον δίνουν τόσο εύκολα.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Πασχαλάκης κοστολογείται στην αγορά με 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Προφανώς ο ΠΑΟΚ αυξάνοντας τις απολαβές του, θα φροντίσει να μπει μια τέτοια ρήτρα που θα τον αφήνει ικανοποιημένο σε περίπτωση ξένης προσφοράς.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ

Από τα "Redάκια" της Livesport κρατάμε την αρνητική εξέλιξη στην κουβέντα που είχε ο Σάνιν Πρίτσιτς με την Μπούρσασπορ. Πολλά τα 850 χιλιάρικα το χρόνο είπαν οι Τούρκοι και του έκλεισαν την πόρτα. Γι' αυτό και ο Βόσνιος άρχισε τα τηλέφωνα προς Πειραιά.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Ολυμπιακός δεν τον έχει ξεχάσει ούτε τον έχει ξεγράψει. Αλλά με τον Κουντέ σε πρώτο πλάνο και προσπάθειες αγοράς των δικαιωμάτων του πόσους τέτοιους μέσους θα πάρει;

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

Ο Νίκος Βέργος δεν θα πάρει ούτε εφέτος την ευκαιρία που ψάχνει στον Ολυμπιακό, αφού ακόμη και με τον Ανσαριφάρντ στο Παγκ.Κύπελλο θεωρείται ο τέταρτος φορ του Ολυμπιακού στη διαβάθμιση. Τον προσπερνούν οι Γκερέρο, Τζούρτζεβιτς και Μάνος, με αποτέλεσμα να είναι εκτός πλάνων. Αυτό δεν σημαίνει πως γι' άλλες ομάδες δεν θα είναι πολυτέλεια. Ή τουλάχιστον αξιόλογη λύση. Και όπως σκανάραμε την πληροφορία από τον "Κόκκινο Πρωταθλητή" βρίσκεται μεταξύ Νέας Σμύρνης και Τρίπολης.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Αν δοθεί δανεικός στο εσωτερό, πιο πολλές φαντάζουν οι πιθανότητες να καταλήξει στον Πανιώνιο από τον Αστέρα. Γιατί τον Μανιά δύσκολα θα τον βγάλει από τη βασική 11άδα, ενώ τον Ντουρμισάι...

ΠΩΣ Ο ΚΟΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ... ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

Από τον "Ευαγγελιστή" της Γάτας στην ίδια εφημερίδα μαθαίνουμε πως η πρόσληψη του Φιλίπ Κοκού στην τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις στο τουρκικό ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Διότι εκτός του πασίγνωστου Πίνι Ζάχαβι, στην υπόθεση εμπλέκεται και Ολλανδός ατζέντης που επηρεάζει καταστάσεις. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις σχέσεις του με τον νέο προπονητή της τουρκικής ομάδας.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Κουρμπέλης είτε θα παραχωρηθεί είτε θα πρέπει να κληθεί για αναπροσαρμογή συμβολαίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK