Ο... γιος του προέδρου "έφαγε" τον προπονητή!

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της ξαφνικής απομάκρυνσης προπονητή μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Football League. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα για τη δουλειά του με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας. Ο λόγος, όπως έχει βουίξει η τοπική κοινωνία, δεν είναι άλλος από τον γιο του προέδρου που έπρεπε να παίζει!

Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Τρίκαλα / FOOTBALL LEAGUE
Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Τρίκαλα / FOOTBALL LEAGUE MOTIONTEAM

Άναυδοι έμειναν πολλοί στο άκουσμα της είδησης πως ο Νίκος Νεντίδης απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου κατά γενική ομολογία έχει πραγματοποιήσει φέτος μια εντυπωσιακή πορεία πέρα από κάθε προσδοκία. Με ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας βρίσκεται στην 4η θέση κι όσοι παρακολουθούν την ομάδα γνωρίζουν ότι αυτό σε μεγάλο βαθμό ήταν έργο του Νίκου Νεντίδη, ο οποίος είχε περάσει τα προηγούμενα χρόνια και από τον πάγκο της Ξάνθης ως βοηθός του Λουτσέσκου.

Το ξαφνικό διαζύγιο, λοιπόν, κατόπιν απόφασης του μεγαλομετόχου Ηλία Θεοδωρίδη προκάλεσε απορίες και ερωτηματικά. Η εκτός έδρας ήττα από την Καλλονή με 1-0 αποτέλεσε απλώς την αφορμή, καθώς η τοπική κοινωνία έχει βουίξει ότι η απομάκρυνση Νεντίδη οφείλεται σε... οικογενειακούς λόγους!

Στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα ανήκει και ο 21χρονος γιος του προέδρου, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, ο οποίος, όμως, δεν ήταν στα πλάνα του Νεντίδη. Από το ξεκίνημα της χρονιάς τον είχε χρησιμοποιήσει μόλις σε 4 παιχνίδια, δύο ως βασικό κι άλλα τόσα ως αλλαγή. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 29 Γενάρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε για 60 λεπτά.

Απομένει να μάθουμε για να μας λυθούν όλες οι απορίες αν ο επόμενος τεχνικός του Αστέρα ξεκινά την ενδεκάδα από τον γιο του προέδρου. Κάποιοι, πάντως, το θεωρούν δεδομένο και στοιχηματίζουν πως κάτι τέτοιο θα συμβεί. Κάθε μπαμπάς, άλλωστε, θέλει το καλύτερο για το παιδί του... Όταν έχει και δική του ομάδα, ακόμη καλύτερα!

Για το θέμα που προέκυψε με το ξαφνικό διαζύγιο με τον Νίκο Νεντίδη, ο Αγροτικός Αστέρας από την πλευρά εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας επίσημη ανακοίνωση, που αναφέρει το εξής:

"Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας για καθαρά αγωνιστικούς λόγους με το Νίκο Νεντίδη και το Θάνο Χατζηαθανασίου. Τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τους εύχεται καλή συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK