Ο κορυφαίος ατζέντης, το "φάγωμα" του Λεμονή, ο Κουρμπέλης και το... πέρασμα Νταμπίζα από τον ΠΑΟΚ

Ποιος "έφαγε" τον Τάκη Λεμονή από τον Ολυμπιακό και ποιους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού γέμισαν με κολακείες άνθρωποι των "ερυθρόλευκων". Ο νέος φορ του Μαρτίνς, τα... αραχτά εκατομμύρια στου Ρέντη, ο Ντάμπιζας που... πέρασε από τον ΠΑΟΚ και ο Μίχελ.

Ο κορυφαίος ατζέντης, το "φάγωμα" του Λεμονή, ο Κουρμπέλης και το... πέρασμα Νταμπίζα από τον ΠΑΟΚ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Στην SPORTDAY ο Τρελός... του χωριού βάζει θέμα...πώλησης του Κουρμπέλη από τον Αλαφούζο, υπό προϋποθέσεις! Ποιες είναι αυτές; Τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, οι διαπραγματεύσεις για το οποίο θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την μεταγραφική πολιτική του Νταμπίζα, δηλαδή του Παναθηναϊκού! Και επειδή τα έσοδα δεν είναι εγγυημένα, το ίδιο ισχύει και με τις... περικοπές. Και έτσι βγάζει το συμπέρασμα η στήλη πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει... επιθυμητή εξέλιξη, θα μπει πωλητήριο στον διεθνή Έλληνα μεσοαμυντικό, ακόμη και για ομάδα του... εσωτερικού

Τι λέμε εμείς; Πως ο Κουρμπέλης ήδη είναι στην... βιτρίνα και με συγκεκριμένη τιμή. Τρία εκατ. € τον πουλάει ο Αλαφούζος, για να του μείνουν τα 2,1 αφού ο Αστέρας έχει 30 % ποσοστό μεταπώλησης. Για αυτό κι αρνήθηκε τις δύο προσφορές της Σπάρτα Πράγας για τον αρχηγό του...

Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο... ΝΕΟΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ

Στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ μια...παρασκηνιακή συζήτηση έχει γίνει πρώτο θέμα. Δικαιολογημένα βεβαίως, αφού μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης με οπαδούς του Ολυμπιακού και η... κουβεντούλα τους έβγαλε ειδήσεις.

1η. “Για ότι έγινε με τον Λεμονή υπεύθυνος είναι ο Κοβάσεβιτς όπως και για τον ερχομό του άλλου (σ.σ. ούτε το όνομα του Γκαρθία δεν αναφέρει!!)”...

2η. “ Τα τελευταία τρία χρόνια τρεις παίκτες μόνο μου αρέσανε από τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ, πάει αυτός... Ο άλλος ήταν ο Μολέδο, αν τον φέρουμε τώρα από την Βραζιλία θα είναι μεγάλη επιτυχία. Και ο Κουρμπέλης μου αρέσει γιατί μου θυμίζει τον Στολτίδη, που ήταν η αδυναμία μου... Παίκτες που έκαναν την διαφορά στον Παναθηναϊκό, πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό. Όπως είχα αγαπήσει Νικοπολίδη και Κωνσταντίνου.”

3η. “ Σπουδαίο δεξί μπακ μπορεί να γίνει αυτός ο Μασούρας, της Λάρισας...”

Τι λέμε εμείς; Πως ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι ένας ακόμη από τον Οργανισμό Ολυμπιακός που θέλει τον Κουρμπέλη αυτό το καλοκαίρι στους “ερυθρόλευκους”...

ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΕΤΑΝΟ ΑΤΖΕΝΤΗ

Στην S PORTIME ο aGent Greek αποκαλύπτει την προεργασία που γίνεται από τους Μαρινάκη, Βρέντζο και... σία για να ανοίξουν την πόρτα συνεργασίας με τον Τζόναθαν Μπαρνέτ! Ποιος είναι ο κύριος; Από τους πλέον πετυχημένους ατζέντηδες στον κόσμο, 68 χρονών και συνιδιοκτήτης του μεγάλου γραφείου Stellar Football. Παρεμπιπτόντως κάτω από την στέγη του ανήκει ο Αντριάν Λόπεθ, ο Ισπανός επιθετικός που... πέρασε εσχάτως από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Όπως καταλήγει η στήλη θέλουν μέσω του Αντριάν να ανοίξουν την... πόρτα του Μπαρνέτ και για τον Ολυμπιακό αλλά και για την Φόρεστ...

Τι λέμε εμείς; Πως ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη λίγες φορές βγήκε χαμένος από τα κονέ του με μεγαλοατζέντηδες... Αυτοί βοηθάνε πολύ στο να δημιουργούνται υπεραξίες.

Ο ΣΑΛΑ ΤΟΥ... ΚΑΡΕΜΠΕ, Ο ΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ 80% ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ “ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ”!!

Στον ΚΟΚΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ/ΓΑΥΡΟΣ οι RED FILES δεν υπάρχει μέρα που να μην έχουν και ένα καινούργιο όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Εμιλιάνο Σάλα! Τον 27χρονο Αργεντινό επιθετικό της Ναντ, της ομάδας δηλαδή του... Κριστιάν Καρεμπέ! Την αποχώρηση του Σάλα από την Ναντ ουσιαστικά ανακοίνωσε ο πρόεδρος της, αλλά το 50% του Σάλα ανήκει στην Μπορντό, από την οποία τον αγόρασε πριν από 3 χρόνια (τον... μισό) αντί 1 εκατομμυρίου. Ο ύψους 1,87 φορ με το ιταλικό διαβατήριο, στην 3ετία του στην Ναντ μετράει 111 συμμετοχές, 35 γκολ και 11 ασίστ. Όσον αφορά στον Παουλίνιο, τον φορ της Μπράγκα που αρέσει στον Μαρτίνς, σύμφωνα με την A' Bola κλείνει με 12 εκ. στην Νις!

Οι RED FILES ασχολήθηκαν και με τον στόπερ που έχει την... τιμητική του στο “ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ το τελευταίο 24ωρο. Μιλάω για τον Κριστιάν Λεμά, τον 28χρονο θηριώδη Αργεντινό που μένει ελεύθερος από την Μπελγκράνο και πλασάρεται στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, Ολυμπιακός και Μπενφίκα του έκαναν προσφορές που δεν τον ικανοποιούν και περιμένει την Σεβίλλη, στην οποία θέλει να πάει. Συγχρόνως φέρεται να τον θέλουν Πόρτο, Μαρσέιγ, Μπεσίκτας, Βιγιαρεάλ και ομάδες από το Μεξικό και την Σ. Αραβία. Χαμός κοινώς με Λεμά... Σύμφωνα πάντως με την στήλη, ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον Λεμά, τον έχει ψηλά στην λίστα του με τους στόπερ, αλλά πρώτος στόχος παραμένει ο Μολέδο. Συν το ότι ο Λεμά ζητάει 1,5 εκατομμύριο € ετησίως!!

Τι λέμε εμείς; Ο Λεμά είναι λίγο... παλαιότερη ιστορία, η οποία ουσιαστικά έχει “καεί” κι αν έρθει στην Ευρώπη θα πάει σε ομάδα της Ιβηρικής. Αντιθέτως, ο Μολέδο έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι ο νέος αμυντικός ηγέτης του Ολυμπιακού. Πόσες; “Πάνω από 80%” αν πιστέψω το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...

Ο ΑΜΠΕΛ ΡΕΣΙΝΟ Η ΝΟ 2 ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑ ΑΡΗ

Στην ΩΡΑ ο Πληροφοριοδότης μας ενημερώνει πως ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει και... ισπανικό plan b για την θέση του προπονητή στον Άρη. Κι αυτό αφού εκτός του Πάκο Ερέρα υπάρχει και ο Άμπελ Ρεσίνο. Τον 58χρονο παλαίμαχο κίπερ με θητεία στους πάγκους των Ατλκέτικο Μ. Λεβάντε, Βαγιαδολίδ, Θέλτα και Γρανάδα (τελευταία του ομάδα, το 2015!). Η πιο ιντιγκαδόρικη αποκάλυψη της στήλης, πάντως, έχει να κάνει πως ο Νίκος Νταμπίζας πριν συμφωνήσει με τον Αλαφούζο για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό είχε προταθεί από άνθρωπο του οργανισμού ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την θέση αυτή.

Τι λέμε εμείς; Πως ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο τεχνικό διευθυντή στην θέση του Λούμπος Μίχελ, οι υποψήφιοι είναι αρκετοί κι από την Ελλάδα ο Παπαδημητρίου της Ξάνθης.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2+2 ΕΓΙΝΕ ΣΚΕΤΟ ΔΙΕΤΕΣ ΓΙΑ ΔΩΝΗ

Στον ΚΟΚΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ/ΓΑΤΑ ο... Ευαγγελιστής αποκαλύπτει λεπτομέρειες του deal ανανέωσης με τον Χρήστο Δώνη. Όπως ότι αρχικά η συζήτηση με τον ΠΑΟ ήταν στη βάση των 2 +2 χρόνων. Στην πορεία των συζητήσεων το +2 χρόνια ξεχάστηκε. Όχι μόνο γιατί μετά τα όσα συνέβησαν στην... υπόθεση Λάζαρου και το +1, ο (κοινός) ατζέντης τους, Αντώνης Αποστολόπουλος, μάλλον... έπαθε ένα είδος αλλεργίας με τις οψιόν. Κυρίως όμως, γιατί ζητούσε λεφτά που κρίθηκαν πολλά από τον Νταμπίζα για τον 3 και 4 χρόνο του συμβολαίου Δώνη. Με τι λεφτά τελικά ανανέωσε για την επόμενη 2ετία ο 24χρονος μέσος; Εκτιμάται πως συνολικά θα πλησιάζει την 2ετία τα 300 χιλιάρικα, όταν οι τωρινές ετήσιες καθαρές αποδοχές του ήταν 100.000 €!

ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ... ΔΙΑΚΟΠΑΡΟΥΝ

Στην LIVESPORTS και τον... Κλικαδόρο διαβάζουμε για το... ζεν ποδοσφαιριστών που είναι φευγάτοι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν “ψήνονται” ιδιαίτερα να βρουν ομάδες, καθώς δεσμεύονται με “χρυσά” συμβόλαια με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Οφόε για παράδειγμα όλο προτάσεις φέρνει, αλλά καμία απ' αυτές στα γραφεία του Ολυμπιακού δεν μπήκε. Επίσης, κι ο Σεμπά μία απ' τα ίδια, αφού από Κατάρ, Κίνα, Βραζιλία που λέει ότι θα έχει προσφορές δεν υπάρχει τίποτα ακόμη. Όσον αφορά τον Αντρέ Μαρτίνς, απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μπαλί και για το μέλλον του κουβέντα. Χαλαρός στην παρέα των “φευγάτων” και οι Πάρντο, Τζούρτζεβιτς που φέρεται να αναφέρουν δεξιά κι αριστερά ότι μένουν στον Ολυμπιακό. Σε όλους αυτούς προσθέστε και τις περιπτώσεις των Ρομαό, Ταχτσίδη, Μάριν. Εν κατακλείδι να μην ξεχνάμε τον “βασιλιά” Μανουέλ Εμενίκε που επιστρέφει στο λιμάνι και αποτελεί το μεγαλύτερο “αγκάθι” απ' όλους!

Τι λέμε εμείς; Περιμένει πολύ δουλειά τον Πέδρο Μαρτίνς που επέστρεψε Ελλάδα για να μπει στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για το ρόστερ της νέας περιόδου. Α, θα πρέπει να πει την άποψή του και για Φετφατζίδη που περιμένει...

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK