Οι δύο που αρέσουν στον Βαλβέρδε, ο μετεξεταστέος Εμενίκε και η εξήγηση για Μακ

Τα μάτια του Βαλβέρδε που θα βρίσκονται σε δύο "ερυθρόλευκους" ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Περόνε που έσπασε ένα τρομερό ρεκόρ του Παναθηναϊκού, ο Μακ που δεν... πετάει και τα σενάρια για τον Εμάνουελ Εμενίκε. Αυτά είναι τα πιο... παρασκηνιακά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο.

Οι δύο που αρέσουν στον Βαλβέρδε, ο μετεξεταστέος Εμενίκε και η εξήγηση για Μακ

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΕ ΔΥΟ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ"

Όπως διαβάζουμε στην στήλη "Ο τρελός του χωριού" στη "Sportday", ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Νικολάου και τον Ανδρούτσο. Από όσα του έχουν μεταφέρει, αλλά και έχει δει και μόνος του, τον έχουν κάνει να τους... βλέπει με άλλο μάτι. Περιμένει μάλιστα να δει αν θα αγωνιστούν και στο ματς του "Καμπ Νου", έτσι ώστε να πάρει μια πρώτη γεύση των ικανοτήτων τους από κοντά.

ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1.584 ΛΕΠΤΑ

Αναμφίβολα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός έχει μετατρέψει σε... κάστρο τη Λεωφόρο. Δεν τρώει γκολ με τίποτα! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πριν από το τέρμα του Περόνε με την ΑΕΛ, το τελευταίο που είχε δεχθεί το τριφύλλι εντός έδρας για πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν τον Ιανουάριο του 2017 σε ματς κόντρα στον Πλατανιά (2-1 ο Γιακουμάκης). Πέρασαν δηλαδή 1.584 αγωνιστικά λεπτά μέχρι να δεχθεί γκολ, όπως διαβάζουμε στην "Sportime"!

ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία φέρνει στο προσκήνιο η στήλη "Πληροφοριοδότης" της "Ώρας". Έχει να κάνει με τον κόουτς της ομάδας του Λεβαδειακού που τα πηγαίνει περίφημα φέτος, όντας αήττητος και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ζοζέ Ανιγκό λοιπόν φαίνεται έχει επιλέξει να μένει Αθήνα, παρά τις αρχικές ενστάσεις του Κομπότη και να πηγαινοέρχεται για τα ματς και τις προπονήσεις. Αφού τα πηγαίνει καλά όμως, δεν έχει να του πει τίποτε!

ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΙΚΕ

Όπως διαβάζουμε στην "Live Sport", όσον αφορά τον Εμανουέλ Εμενίκε, είναι όλα τα σενάρια πιθανά, ακόμη και για πώλησή του τον Ιανουάριο αν δεν καταφέρει να περάσει από τις... εξετάσεις. Ο Αφρικανός μετακόμισε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι με περίπου 2.500.000 ευρώ από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει και ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα. Δεν έχει καταφέρει ωστόσο να πείσει με τις εμφανίσεις του και ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο μήνα κι από θλάση.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ... ΠΕΤΑΕΙ Ο ΜΑΚ

Ο Ρόμπερτ Μακ θα έπρεπε να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του -πρωτοπόρου της βαθμολογίας- ΠΑΟΚ, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Και υπάρχει εξήγηση σύμφωνα με τον "κλικαδόρο" της "Live Sport". Ο Σλοβάκος έχασε πολύτιμο χρόνο στις τελευταίες εβδομάδες του στη Ζενίτ, δεν ακολούθησε όπως θα έπρεπε το πρόγραμμα της ομάδας, έχασε το βασικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και είναι λογικό να... θέλει ακόμη δουλειά. Φυσικά περιμένει πολλά από εκείνον στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK