Παίκτης 22 εκατ. ευρώ για Ολυμπιακό και η... καψούρα των ΑΕΚτζήδων που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ!

Πόσο κερδισμένος βγαίνει ο Αλαφούζος από το deal με τον Ταϊλανδό; Ποιος παικταράς - καψούρα των φίλων της ΑΕΚ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και με πόσα χρήματα δίνει ο Απόλλωνας τον Αλμπάνη που "παίζει" για τους τρεις μεγάλους; Τι γίνεται με το +1 του Μπακάκη και ποιος ο... ζογκλέρ της αριστερής πλευράς;

Παίκτης 22 εκατ. ευρώ για Ολυμπιακό και η... καψούρα των ΑΕΚτζήδων που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΗ

Η κυριακάτικη βόλτα μας στον... κόσμο των παρασκηνίων του αθλητικού Τύπου της ημέρας αρχίζει με την " ΩΡΑ" και συγκεκριμένα τη στήλη του " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ". Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας διαβάζουμε για τον Χρήστο Αλμπάνη, έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο φέρονται να ενδιαφέρονται ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Παραμένει άγνωστο το πού θα καταλήξει, ωστόσο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ποσό με το οποίο είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον παίκτη ο Απόλλωνας.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης κοστολογούσε τον 23χρονο με 500.000 ευρώ, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο ο παίκτης να φύγει και με λιγότερα...

ΕΝΑΣ ΕΞΤΡΕΜ... ΖΟΓΚΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εδώ κι ένα χρόνο ψάχνει για αριστερό εξτρέμ και σύμφωνα με τη στήλη των παρασκηνίων του " SPORTIME" έχει τσεκάρει την περίπτωση του Γιασίν Ελ Γκανάσι της Ναντ.

Ο ποδοσφαιριστής που δουλεύει υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει αγωνιστεί μόλις σε 24 ματς φέτος, χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ. Παρά τη μέτρια σεζόν που πραγματοποιεί θεωρείται... καλλιτέχνης με έφεση στο ένας με έναν, ενώ το καλοκαίρι η Ναντ τον είχε πάρει από την Οστάνδη πληρώνοντας 1,5 εκατ. ευρώ! Οι ετήσιες απολαβές του σύμφωνα με το δημοσίευμα ανέρχονται στις 600.000 ευρώ ετησίως.

ΝΑ ΜΗΝ... ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

Μένουμε στην ίδια εφημερίδα η οποία αναφέρει εντός Μαΐου η ΑΕΚ θα καλέσει τον Μιχάλη Μπακάκη για να συζητήσουν σχετικά με το συμβόλαιό του. Ο εκ των αρχηγών της Ένωσης έχει συμφωνήσει για 2+1 και οι "κιτρινόμαυροι" δεν θέλουν παρεξηγήσεις τύπου Ντιντάκ - Λάζαρου για το περιβόητο πλέον +1.

ΑΠΟ ΤΑ -47 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΑ +5

Πάμε στη " ΓΑΤΑ" και στον " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" που μας αποκαλύπτει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος λέει πως ο Παναθηναϊκός του κόστισε 47.000.000 ευρώ! Αν περίμενε να ολοκληρωθεί η συμφωνία Κυβέρνησης - Κονσόρτσιουμ Γιαννακόπουλου για το "Athens Alive OAKA" ήξερε πως δεν θα είχε το παραμικρό κέρδος εφόσον στη συνέχεια παρέδιδε την ΠΑΕ.

Τώρα με τον Ταϊλανδό μπρόκερ και το fund "Pan Asia" θα είναι... διαφορετικά για τον Αλαφούζο. Αυτό λένε όσοι ξέρουν από τα deals που κάνει ο Πιεμπονγκαστάντ. Πώς μεταφράζεται αυτό σύμφωνα με την ίδια πηγή; Σε περίπου 5.000.000 ευρώ...

ΠΑΙΚΤΗΣ 22.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μένουμε στη " ΓΑΤΑ" και συγκεκριμένα στη στήλη " ΜΑΝΑΤΖΕΡ" που μπλέκει στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού τον Γουίδο Καρίγιο της Σάουθαμπτον.

Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είχε προτείνει πριν από αρκετό καιρό ο Γκαλέτι, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν κινήθηκαν για να τον πάρουν κι έτσι εκείνος έφτασε να παίζει στη κορυφή της επίθεσης της Μονακό και στη συνέχεια να πάρει μεταγραφή 22.000.000 ευρώ στους "Αγίους".

Το θέμα όμως είναι ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν... τραβάει στο Νησί και στο δημοσίευμα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον φέρει στο "Καραϊσκάκης" δανεικό, ειδικά αν υποβιβαστεί η Σάουθαμπτον.

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΧΟΛΤΣΧΑΟΥΖΕΡ!

Συνεχίζουμε την " SPORTDAY" και τον " ...τρελό του χωριού..." ο οποίος καταπιάνεται με τον Ράφαελ Χολτσχάουζερ, τον Αυστριακό που έχει κλέψει τις καρδιές των ΑΕΚτζήδων.

Τι μεταφέρει η στήλη; Ότι ο αρχηγός της Αούστρια προτάθηκε πριν από καιρό και στον ΠΑΟΚ!

Ωστόσο το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ενέργεια προφανώς ήταν... δόλωμα για να πιεστεί η πλευρά της Ένωσης να μην χάσει τον υψηλόσωμο χαφ από τον αντίπαλο.

ΕΜ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK