Το παρασκήνιο με Χίλιεμαρκ, ο "διάδοχος" του Χάσι και το "μ@@@@α Λουτσέσκου"

Πώς στάθηκε τυχερός ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, η "βολιδοσκόπηση" από πλευράς Ολυμπιακού ενός κόουτς για "διάδοχο του Χάσι" και η αποθέωση Σάββα Θεοδωρίδη από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα πιο παρασκηνιακά... παρασκήνια του αθλητικού Τύπου της Τετάρτης.

Το παρασκήνιο με Χίλιεμαρκ, ο "διάδοχος" του Χάσι και το "μ@@@@α Λουτσέσκου"

ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ

Σύμφωνα με τον “Ευαγγελιστή” της “Γάτας” ο Παναθηναϊκός στάθηκε και...τυχερός με την περίπτωση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος αναμφισβήτητα μπορεί να αποδειχτεί από τις καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές στην Super league. Όπως αποκαλύπτει η στήλη την τελευταία στιγμή χάλασε η ανταλλαγή του διεθνή Σουηδού μέσου με τον Ταϊντερ της Μπολόνια. Και για να μην της ξεμείνει η Τζένοα του πλήρωσε το μισό συμβόλαιο (300.000) του έβαλε και μια υψηλή οψιον αγοράς 2,4 μύρια για τον ΠΑΟ.

ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΚΡΑΘΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ...

Η “Γάτα” όμως, έχει και ...αποκαλυπτικό διπλό παρασκήνιο, με “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα: Ο Χάβι Γκράθια έπαιξε ...δυνατά στις αρχές του καλοκαιριού για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Βέβαια τότε είχε τα...τραβήγματα με την Ρούμπιν Καζάν αφού μέχρι να συμφωνήσουν για την αποζημίωση του άργησε να ξεμπερδέψει. Τελικά... αρκέστηκε στα 4 από τα 10 εκατομμύρια που έπρεπε να πάρει βάσει συμβολαίου και τώρα περιμένει να δει που θα δουλέψει.

Στην Ισπανία τον είχαν έτοιμο για τον πάγκο της Αλαβές αλλά τους... γείωσε περιμένοντας κάτι καλύτερο. Πιθανότατα την Μάλαγα, από την οποία είναι για να ...απολύεται ο Μίτσελ (5 ήττες σε 5 αγωνιστικές). Τόσο ο Χάβι Γκράθια όσο και οι στενοί συνεργάτες του επικοινωνούν τακτικά με Έλληνες φίλους τους Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, πως στην πιάτσα agents κυκλοφόρησε πρόσφατα πως ο Γκράθια βολιδοσκοπήθηκε από Ολυμπιακό, για το αν θα ήταν διαθέσιμος στη περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ο Χάσι, Με τον Ισπανό να μην δείχνει ιδιαίτερη προθυμία...

ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Την τιμητική του είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως διαβάζουμε στον "Γαύρο", κι όχι από όποιο κι όποιο πρόσωπο, αλλά από τον νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρευρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη Γενεύη στην ετήσια συγκέντρωση των 16 κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ολυμπιακό και τα άτομα που τον απαρτίζουν.

Ειδική μνεία έκανε όπως αναφέρει η εφημερίδα και στον Σάββα Θεοδωρίδη, για τον οποίο τόνισε πως "είναι μια ομάδα μόνος του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK