Κέρκυρα-Αρης 2-2

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Αρη (2-2), αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες. Ο Καραγιάννης χάρισε στο τέλος το βαθμό στους "κίτρινους" που έπαιζαν με 10 μετά την αποβολή του Παπαστεριανού.

Κέρκυρα-Αρης 2-2

Το live του αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Ανατροπές, συγκλονιστικό φινάλε, αποβολές και «απόδραση» του Άρη περιελάμβανε το ντέρμπι ουραγών μεταξύ της Κέρκυρας και του Άρη.

Οι Φαίακες με μεγάλο πρωταγωνιστή το Λεωνίδα Κυβελίδη έφτασαν κοντά στη νίκη, που τόσο πολύ είχαν ανάγκη, αλλά η παρουσία του Τάτου με τη φανέλα του Άρη δεν τους επέτρεψε να πιάσουν τη Βέροια στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με το Μιχάλη Γιαννίτση αλλά η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον ψυχωμένο Κυβελίδη στο 24’, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου έφτασαν στην ανατροπή με τον ίδιο σκόρερ, στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Στο 75 ο Άρης συνέχισε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαστεριανού, αλλά στα αμέσως επόμενα λεπτά κατάφερε να φτάσει στο 2-2 εκμεταλλευόμενος την έλλειψη συγκέντρωσης στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Τον βαθμό στον Άρη έδωσε ο Καραγιάννης στο 79’ με κοντινή προβολή έπειτα από ωραία κούρσα του Τάτου από τα δεξιά.

Κλειδί αγώνα:

Ο Ανδρέας Τάτος και το μεγάλο του ατού που είναι το μοίρασμα του παιχνιδιού και οι σωστές μεταβιβάσεις, αποτέλεσαν το κλειδί για να φτάσει ο Άρης στο 2-2.

MVP:

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης σκόραρε δύο γκολ και έδειξε ότι θα αποτελέσει μια επιθετική λύση για την Κέρκυρα που ίσως της δώσει σημαντικά γκολ στην προσπάθεια παραμονής.

Αδύναμος κρίκος:

Η άμυνα της Κέρκυρας ήταν σε σύγχυση, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη φάση του 2-2 που αν και με παίκτη παραπάνω δέχθηκε γκολ.

Κέρκυρα-Αρης 2-2

Διαβάστε ακόμη:

Μάντζιος: "Κάναμε έγκλημα"

Αλκαράθ: "Άσχημο, αλλά δίκαιο αποτέλεσμα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK