Από drones ξέρεις;

Εμείς πάντως είπαμε να σου κάνουμε μια ενημέρωση

Από drones ξέρεις;

Τα drones χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σήμερα είτε από επαγγελματίες κινηματογραφιστές είτε από καθημερινούς ανθρώπους όπως εσύ κι εγώ για να δημιουργήσουν βιντεάκια για το youtube.

Τα drones χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σήμερα είτε από επαγγελματίες κινηματογραφιστές είτε από καθημερινούς ανθρώπους όπως εσύ κι εγώ για να δημιουργήσουν βιντεάκια για το youtube. Επειδή όμως δεν είναι όλα τα drones ίδια, ψάξαμε να δούμε τι κυκλοφορεί στην αγορά και ποιο ταιριάζει σε κάθε ανάγκη. Αυτά είναι με σειρά από το απλό προς το σύνθετο και ακριβότερο.

Parrot Mini Drone Rolling Spider

Και πετάει και τσουλάει και μεταφέρεται λόγω μεγέθους. Είναι το drone τσέπης.

Το Parrot Rolling Spider περιλαμβάνει 3 μοναδικούς αισθητήρες που κάνουν πανεύκολο τον χειρισμό και ιδιαίτερα σταθερό. Αρχικά διαθέτει αισθητήρα πίεσης για το ύψος της πτήσης, ultrasonic αισθητήρα για ακριβείς πτήσεις κοντά στο έδαφος και με την βοήθεια μιας κάθετης κάμερας συγχρονισμένη στα 60fps για να μετρά με αποτελεσματικότητα την ταχύτητα! Όλα τα παραπάνω με την βοήθεια της εφαρμογής η οποία είναι δωρεάν προς κατέβασμα για όλα τλα Smartphones/Tablets με Android/iOS λογισμικό.

Από drones ξέρεις;

Parrot Mini Drone Jumping Sumo

Ο πολεμιστής. Εχει ειδικό σχεδιασμό που του επιτρέπει να τρώει τούμπες και χτυπήματα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Επίσης κάνει άλματα 80 εκατοστών.

Το Parrot Jumping Sumo περιλαμβάνει 3 μοναδικά χαρακτηριστικά. Αρχικά την δυνατότητα αλμάτων έως 80 cm, με την βοήθεια ενός ελατηρίου να σπρώχνει αντικείμενα μακριάι αλλά και να πραγματοποιεί μοναδικά κόλπα με την βοήθεια της εφαρμογής η οποία είναι δωρεάν προς κατέβασμα για όλα τα Smartphones/Tablets με Android/iOS λογισμικό.

Από drones ξέρεις;

Parrot AR.Drone 2.0

Το στάνταρ της αγοράς και από πλευράς τιμής και από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών. Κυρίως για user generated βιντεάκια. Ο έλεγχος γίνεται από smartphone και το ειδικό app του κατασκευαστή.

Ενώ πετάς, το HD βίντεο καταγράφεται και αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή σου. Με ένα κλικ, ανέβασε το βίντεό σου απρόσκοπτα στο YouTube, μέσα από ένα φιλικό μενού, ή μοιράσου τις φωτογραφίες σου στο Picasa. Με τη νέα εφαρμογή πλοήγησης, τα πάντα είναι απλά και γίνονται ασύρματα και άμεσα. Για τους πιλότους που αναζητούν να τραβήξουν βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας, έχει προστεθεί ένα USB plug-in για μεγαλύτερο χώρο εγγραφής.

Από drones ξέρεις;

Parrot Bebop Drone

Το καλύτερο drone από πλευράς πτητικών χαρακτηριστικών. Πάει παντού που λένε.

Είναι εξοπλισμένο με κάμερα των 14 megapixels και fisheye φακό με γωνία θέασης 180 μοιρών. Διαθέτει WiFi και GPS για προγραμματισμένες πτήσεις και επιστροφή στο σημείο από το οποίο απογειώθηκε. Η λήψη γίνεται με τέτοιο τρόπο και με την βοήθεια λογισμικού, το τελικό αποτέλεσμα είναι απαλλαγμένο από κουνημένα πλάνα, ανεξάρτητα αν το drone κουνιέται από τον αέρα. Η εμβέλεια χειρισμού φτάνει τα 250 μέτρα!

Από drones ξέρεις;

Parrot Bebop Drone & Skycontroller

H επαγγελματική επιλογή. Πέρα από το drone το ίδιο, στο πακέτο περιλαμβάνεται και ένα controller με ενσωματωμένη κάμερα που βλέπεις ότι βλέπει το drone.

Είναι εξοπλισμένο με κάμερα των 14 megapixels και fisheye φακό με γωνία θέασης 180 μοιρών. Διαθέτει WiFi και GPS για προγραμματισμένες πτήσεις και επιστροφή στο σημείο από το οποίο απογειώθηκε. Η λήψη γίνεται με τέτοιο τρόπο και με την βοήθεια λογισμικού, το τελικό αποτέλεσμα είναι απαλλαγμένο από κουνημένα πλάνα, ανεξάρτητα αν το drone κουνιέται από τον αέρα. Η εμβέλεια χειρισμού φτάνει τα 250 μέτρα, ωστόσο με το ειδικό χειριστήριο που περιλαμβάνεται, επεκτείνεται στα 2 χιλιόμετρα!

Από drones ξέρεις;

News 24/7

24MEDIA NETWORK