Φέρε την Άνοιξη στα πόδια σου

Το Contra.gr σκέφτεται πριν από εσένα για εσένα. Σου εξασφάλισε 20% έκπτωση σε όλα τα αθλητικά είδη της footballpro και σου παρουσιάζει τα 6 καλύτερα ποδοσφαιρικά παπούτσια που διάλεξε για εσένα.

Φέρε την Άνοιξη στα πόδια σου

Έφτασε η άνοιξη και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις τα νέα σου ποδοσφαιρικά παπούτσια! Δώσε χρώμα, φρεσκάδα και ζωντάνια στα σουτ σου! Το Contra.gr για να σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή εξασφάλισε 20% extra έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της footballpro.

Για να κάνεις χρήση της extra έκπτωσης θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό "24MEDIA" (η προσφορά λήγει την Κυριακή 8/3)

Nike Tiempo Legend V FG με έκπτωση 20% με τη χρήση του κουπονιού 24MEDIA

Φέρε την Άνοιξη στα πόδια σου

Τα αντρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Tiempo Legend V για σκληρό έδαφος κατασκευάζονται για να παρέχουν τέλεια επαφή με την μπάλα, ενώ διαθέτουν αδιάβροχη επεξεργασία για σταθερά άνετη εφαρμογή σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Χάρη στο συνδυασμό δέρματος καγκουρό άριστης ποιότητας και συνθετικού δέρματος Kanga-Lite με τεχνολογία All Conditions Control (ACC), το επάνω τμήμα του παπουτσιού είναι μαλακό και αδιάβροχο, ενώ παρέχει βέλτιστο έλεγχο της μπάλας σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Nike Elastico Superfly IC Men's Football Boot με έκπτωση 20% με τη χρήση του κουπονιού 24MEDIA

Φέρε την Άνοιξη στα πόδια σου

Τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια για παρκέ Elastico Superfly φέρνουν την επαναστατική τεχνολογία Flyknit σε ένα μοντέλο για παιχνίδι 5x5, εξασφαλίζοντας σταθερή εφαρμογή, αίσθηση γυμνού πέλματος και εκρηκτική ταχύτητα.

Το μονοκόμματο επάνω μέρος κατασκευάζεται από Flyknit, δεν έχει γλώσσα και ενσωματώνει τμήματα που παρέχουν μεγάλη ικανότητα αναπνοής, ελαστικότητα και υποστήριξη.

Το κολάρο με τεχνολογία Dynamic Fit ανεβαίνει ψηλά στον αστράγαλο, ακολουθώντας το σχήμα του ποδιού και κρατώντας το πέλμα στη θέση του.

Nike Mercurial Veloce II FG με έκπτωση 20% με τη χρήση του κουπονιού 24MEDIA

Φέρε την Άνοιξη στα πόδια σου

Τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Mercurial Veloce II για σκληρό έδαφος διαθέτουν ελαφρύ, συνθετικό επάνω μέρος για μέγιστη άνεση, καθώς και εξωτερική σόλα σχεδιασμένη για ταχύτητα και πλευρική πρόσφυση σε σκληρά εδάφη.

Διαθέτει επάνω μέρος από μαλακό συνθετικό δέρμα, που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού για απόλυτη άνεση και τάπες για σκληρό έδαφος (FG) για χρήση σε γήπεδα με κοντό γρασίδι, όπου μπορεί να επικρατούν συνθήκες μέτριας υγρασίας αλλά σπάνια λασπώδες έδαφος.

Nike Lunar Gato II Men's Football Boot με έκπτωση 20% με τη χρήση του κουπονιού 24MEDIA

Φέρε την Άνοιξη στα πόδια σου

Τα Nike Lunar Gato ΙΙ προορίζονται για ποδόσφαιρο σάλας. Είναι ιδανικά για κλειστό παιχνίδι, ενώ το μπροστινό τους μέρος είναι φτιαγμένο από δέρμα κατσίκας για απαλά, ακριβή χτυπήματα και φυσική αίσθηση.

Nike Magista Opus FG με έκπτωση 20% με τη χρήση του κουπονιού 24MEDIA

Φέρε την Άνοιξη στα πόδια σου

Το ανδρικό ποδοσφαιρικό παπούτσι Nike Magista Opus για σκληρό έδαφος έχει σχεδιαστεί για τον playmaker της ομάδας, που δημιουργεί ευκαιρίες σε κάθε σημείο του γηπέδου για να ελέγχει τη ροή του παιχνιδιού.

Το επάνω μέρος από υλικό Kanga-Lite προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού για απαλή και άνετη αίσθηση, ενώ η τεχνολογία NikeSkin περιορίζει τα μη απαραίτητα στρώματα, εξασφαλίζοντας ακόμα καλύτερη εφαρμογή και μείωση του βάρους.

Nike Hypervenom Phatal Premium FG με έκπτωση 20% με τη χρήση του κουπονιού 24MEDIA

Φέρε την Άνοιξη στα πόδια σου

Το αντρικό ποδοσφαιρικό παπούτσι Nike HYPERVENOM Phatal για σκληρό έδαφος ακολουθεί το σχήμα του πέλματος προσφέροντας φυσική αίσθηση.

Το μοτίβο της σόλας εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις, ευελιξία και σταθερότητα, ενώ σου επιτρέπει να ξεκινάς και να σταματάς στη στιγμή.

Το επάνω μέρος του είναι φτιαγμένο από μαλακό συνθετικό υλικό σε απομίμηση δέρματος και προσφέρει κορυφαίο έλεγχο στο γήπεδο, ενώ τα λεπτά κορδόνια δημιουργούν μια ομοιόμορφη επιφάνεια για την επαφή με την μπάλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK