Καλοκαιρινά πακέτα περιποίησης αυτοκινήτου

Το Contra προτείνει μερικές από τις καλύτερες προσφορές service και καθαρισμού αυτοκινήτων για να κάνεις το αμάξι σου σαν καινούργιο

Καλοκαιρινά πακέτα περιποίησης αυτοκινήτου

Είδες τα χιλιόμετρά σου να αυξάνονται. Έκανες τις βόλτες σου, επισκέφθηκες όμορφες παραλίες, τώρα όμως ήρθε η ώρα να το περιποιηθείς. Το Contra.gr βρήκε μερικές από τις καλύτερες προσφορές για να επιστρέψει το αυτοκίνητό σου στην προ-διακοπών κατάστασή του.

Καλοκαιρινά πακέτα περιποίησης αυτοκινήτου

40€ για τοπική βαφή σε 1 σημείο κομματιού του αυτοκινήτου

ή 70€ για ολική βαφή σε 1 ολόκληρο κομμάτι (προφυλακτήρας, πόρτα, ουρανός, καπό, κ.ά.) με 4 χρόνια γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας, από το Autodent στο Περιστέρι, με έκπτωση 50%

Καλοκαιρινά πακέτα περιποίησης αυτοκινήτου

Έλεγχο του Συστήματος Φρένων & Αγορά και Τοποθέτηση ενός Σετ Τακάκια Φρένων

Η Ιδανική και Άκρως Απαραίτητη Προσφορά Service για την Ασφαλή Οδηγική Συμπεριφορά κάθε Αυτοκινήτου, για Απόλυτα Ασφαλείς Ανοιξιάτικες & Καλοκαιρινές Διαδρομές... με Έλεγχο του Συστήματος Φρένων & Αγορά και Τοποθέτηση ενός Σετ Τακάκια Φρένων, με την Ποιοτική Εγγύηση του Εξειδικευμένου Συνεργείου «Auto Service Κατσιόλας» στο Κέντρο της πόλης μας και με Δυνατότητα Παροχής Αυτοκινήτου Αντικατάστασης!

Καλοκαιρινά πακέτα περιποίησης αυτοκινήτου

Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου - Αττική €30,00

30€ από 80€ (Έκπτωση 63%) για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 σταδίων ΚΑΙ Αντιαλλεργική Προστασία, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, στην Αττική! Δώστε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας την περιποίηση που χρειάζεται, με επαγγελματικά μηχανήματα Εxtraction, με τη νέα πιστοποιημένη τεχνολογία καθαρισμού Μicro-splitting by Βιο Productions και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor!!!

Καλοκαιρινά πακέτα περιποίησης αυτοκινήτου

Service Αυτοκινήτου - Αττική από €29,00

29€ για ένα Service Αυτοκινήτου που περιλαμβάνει Αλλαγή Λαδιών ΚΑΙ Αλλαγή Φίλτρου Λαδιών ΚΑΙ Γενικό Διαγνωστικό Έλεγχο 21 σημείων ΚΑΙ Εργασία, ή 90€ για ένα Γενικό Service Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Πλήρη Τεχνικό Έλεγχο 35 σημείων (Έκπτωση 50%)! Σας περιμένουμε στο συνεργείο αυτοκινήτων «Κουρκουλάκος-Ξανθάκος» στην Νέα Φιλαδέλφεια, πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Νέας Φιλαδέλφειας!!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK