Τα gadgets της προπόνησης

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του αθλητισμού. Βρήκαμε 7 gadgets που θα κάνουν τις προπονήσεις σου πιο εύκολες και σου τα παρουσιάζουμε.

Τα gadgets της προπόνησης

Ποιος είπε ότι άσκηση και τεχνολογία δεν μπορούν να συνδυαστούν; Το Contra.gr βρήκε τα κατάλληλα gadget που θα κάνουν πιο εύκολες τις προπονήσεις σου και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου.

Activity Tracker Fitbit Zip Wireless Tracker Ανθρακί-64,99 ευρώ

Τα gadgets της προπόνησης

Το να είσαι και να παραμένεις fit σημαίνει να είσαι δραστήριος και να τρως έξυπνα. Η Fitbit με το gadget Fitbit Zip Wireless Tracker σε βοηθάει να κάνεις τα παραπάνω.

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα παρακολουθεί τα βήματά σου, τις αποστάσεις που διανύεις και τις θερμίδες που καις. Επίσης, λειτουργεί ως ρολόι.

Μπορείς να το συγχρονίσεις με το PC σου και με επιλεγμένα smartphones μέσω του Bluetooth 4.0 USB dongle που διαθέτει. Επίσης, μπορείς να συγχρονίσεις τα δεδομένα του Fitbit Zip με πολλά fitness applications και να λαμβάνεις συμβουλές για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.

Σκούφος-Handsfree SBS Wintercap TTWINTERCAPSK Μαύρo-29,90 ευρώ

Τα gadgets της προπόνησης

Προφύλαξε το κεφάλι σου από το κρύο και ταυτόχρονα άκου την αγαπημένη σου μουσική με τα ακουστικά Handsfree SBS Wintercap. Διαθέτουν και ενσύρματο μικρόφωνο στο καλώδιο με κουμπί ελέγχου της έντασης και για να απαντάς γρήγορα στις κλήσεις σου.

Συμβατό με όλα τα smartphone & tablet καθώς έχουν ενσύρματη σύνδεση με Jack 3.5mm.

SmartWatch MyKronoz ZeSplash Μαύρο-129,90 ευρώ

Τα gadgets της προπόνησης

Ζήσε έξυπνα! Το SmartWatch MyKronoz ZeSplash είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που καταγράφει τη ζωή σου και σου επιτρέπει να παρακολουθείς ό,τι κάνεις: τις κινήσεις, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία σου, να σου υπενθυμίζει ότι σου είναι σημαντικό αλλά και τις λειτουργίες ενός έξυπνου ρολογιού.

Κατάγραψε σημαντικές στιγμές και παρακολούθησε τη ζωή σου να ξετυλίγεται στο Android/ iOS smartphone ή στο tablet που διαθέτεις. Μπορείς να το φοράς καθημερινά σε ότι και αν κάνεις, αφού είναι ελαφρύ, αδιάβροχο, με μοναδικό στυλ και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί έως 4 μέρες (90 ώρες), με δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων με 256 MB μνήμης!

Διαθέτει δωρεάν εφαρμογή προς κατέβασμα και είναι συμβατό με Smartphone/Tablet με λειτουργικό: Android 2.3+ | Apple iOS 6.0+.

SONY SBH 50 Black ST.BTH NFC-59 ευρώ

Τα gadgets της προπόνησης

Τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth SBH-50 της Sony χάρη στη τεχνολογία NFC μπορούν να συνδεθούν αμέσως με το smartphone και να ακούσετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια ή να συνομιλήσετε με τους φίλους σας. Με την τεχνολογία ήχου HD Voice το άτομο που καλείτε θα νιώθει ότι βρίσκεστε δίπλα του ενώ χάρη στην μεγάλης διάρκειας μπαταρία θα μπορείτε να μιλάτε έως 6 ώρες συνεχόμενα.

Τέλος, διαθέτει πλήκτρο on/off για τις στιγμές που δεν το χρησιμοποιείτε, περιστρεφόμενο μεταλλικό κλιπ αλλά και 3.5mm για σύνδεση των αγαπημένων σας ακουστικών. Δείτε ταινίες, video στο Youtube, μουσική ή κλήσεις με καθαρό&ποιοτικό ήχο.

MP3 Apple iPod Shuffle 4th Gen 2 GB Space Grey- 60 ευρώ

Τα gadgets της προπόνησης

Το κύριο περίβλημά του είναι φτιαγμένο από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου, έτσι το iPod shuffle δίνει σταθερή, κομψή και ανθεκτική αίσθηση. Επιπλέον, η χρωματική παλέτα το κάνει ιδανικό trendy αξεσουάρ.Μην αποχωρίζεσαι ούτε μία από τις αγαπημένες σου μελωδίες.

Με μπαταρία που διαρκεί έως και 15 ώρες, 1 το iPod shuffle σου προσφέρει 2 GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος αρκεί για εκατοντάδες τραγούδια. Υπερεπαρκής χώρος για να έχεις τραγούδια όσο γυμνάζεσαι ή μετακινείσαι. Αλλά και για πολλαπλές λίστες αναπαραγωγής, Genius Mix, podcast και ηχητικά βιβλία.

Ηandsfree για για να μιλάς με τις ώρες στο iPhone σου!

Τα gadgets της προπόνησης

Ποικιλία από handsfree με διαφορετικά χρώματα και δυνατότητες, ώστε να μην χάνεις ούτε λεπτό επικοινωνίας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Smartband Razer Nabu Πράσινο-99,99 ευρώ

Τα gadgets της προπόνησης

Το απόλυτο all-in-one wearable, το μόνο που χρειάζεσαι! Οι καινοτόμες λειτουργίες του Razer Nabu ενεργοποιούνται με τις κινήσεις των χεριών. Η οθόνη βρίσκεται στο εσωτερικό του καρπού για να είναι πιο διακριτική και προσωπική, με ένα γύρισμα ενεργοποιείται, και με ένα τίναγμα του χεριού διώχνεις την ενημέρωση ή το μήνυμα που μόλις είδες.

Η πλήρης ανάλυση των δραστηριοτήτων σου (από το πώς και πόσο κοιμήθηκες μέχρι το πόσα βήματα έκανες) παραδίδονται μέσω του companion app στο κινητό σου ενώ όλες οι λειτουργίες του Nabu είναι Open Source ώστε οι πάνω από 30.000 developers που συνεργάζονται αυτή τη στιγμή με τη Razer να μπορούν ελεύθερα να σχεδιάζουν εφαρμογές για το επαναστατικό Wearable της Razer.

News 24/7

24MEDIA NETWORK