Παραιτήθηκε ο Μάλεβιτς, έρχεται ο Μεάνα

Προτού οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αποφασίσουν για το μέλλον του Ράντε Μάλεβιτς στον πάγκο της ομάδας βόλλεϋ, ο Κροάτης πρόλαβε να παραιτηθεί. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε η απόκτηση του διεθνούς Αργεντινού Πάμπλο Μεάνα.

Παραιτήθηκε ο Μάλεβιτς, έρχεται ο Μεάνα
Προτού οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αποφασίσουν για το μέλλον του Ράντε Μάλεβιτς στον πάγκο της ομάδας βόλλεϋ, ο Κροάτης πρόλαβε να παραιτηθεί. Στην ακρόαση που είχε ζητήσει για την Πέμπτη ο τέως -πλέον- τεχνικός των Πειραιωτών ανακοίνωσε στο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη την απόφασή του να αποχωρήσει από το πόστο του, αφού προσωπικό πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Εξάλλου, οι σχέσεις του με τους παίκτες δεν ήταν οι καλύτερες και το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν ιδιαιτέρως βαρύ. Χρέη πρώτου προπονητή, τουλάχιστον για τις προσεχείς ημέρες, θα εκτελεί ο Γιάννης Νικολάκης ο οποίος προβιβάζεται.

Στο μεταξύ, επισημοποιήθηκε ο... γάμος με τον Αργεντινό λίμπερο Πάμπλο Μεάνα, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

"Το ΤΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνούς Αργεντίνου αθλητή Πάμπλο Μεάνα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε

Εκτός από τα αγωνιστικά προσόντα του Μεάνα, στα συν είναι και το γεγονός ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, καθώς πριν λίγα χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στο ρόστερ της ρωσικής Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της χώρας του με την Βελέζ Σάρσφιλντ.



News 24/7

24MEDIA NETWORK