Η ολόγυμνη Βοσνιάκι κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό!

Η Κάρολαϊν Βοσνιάκι είναι πανέτοιμη ενόψει Wimbledon και το απέδειξε με την παρουσία στο εξώφυλλο ειδικού τεύχους του ESPN όπου είναι όπως την... γέννησε η μητέρα της (PHOTO)!

Η ολόγυμνη Βοσνιάκι κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό!

Το επικείμενο τεύχος του ESPN με την ονομασία "2017 Body Issue" θα είναι ξεχωριστό αφού στο εξώφυλλό του φιγουράρει μία από τις ομορφότερες εκπροσώπους του γυναικείου τένις, η Κάρολαϊν Βοσνιάκι, που είναι μία εκ των 23 αθλητών που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν γυμνοί.

Caroline Wozniacki ESPN Body Issue.  Caroline Wozniacki is photographed by photographer Dewey Nicks at Spiderwood Studios in Utley, Texas on March 3, 2017.  Photo by Eric Lutzens for ESPN
Caroline Wozniacki ESPN Body Issue. Caroline Wozniacki is photographed by photographer Dewey Nicks at Spiderwood Studios in Utley, Texas on March 3, 2017. Photo by Eric Lutzens for ESPN COPYRIGHT - 2017

"Υπερήφανη και ενθουσιασμένη για αυτό! Σε ευχαριστώ #ESPNBody για το εξώφυλλο!!", έγραψε η 26χρονη Δανή τενίστρια, η οποία από τη στιγμή που δεν φορούσε ρούχα είχε για αξεσουάρ -τι άλλο- μία ρακέτα!

ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ESPN:

Photo Credits: People

News 24/7

24MEDIA NETWORK