Ο γάμος του Μπέιλ αναβλήθηκε ξανά. Η μεταγραφή του;

Ο αποφυλακισμένος πεθερός του έχει μπλέξει με μια μικρότερη, η μνηστή του δεν εγκρίνει και ωσότου βρεθεί άκρη, ο Ουαλός σταρ θα συνεχίζει να ζει ανύμφευτος. Σε ποια ομάδα είναι το ερώτημα.

Gareth Bale, right, and Emma Rhys-Jones pose for photographers on arrival for the World Premiere of the latest Bond film, Spectre, at the Royal Albert Halll in central London, Monday, Oct. 26, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο Γκάρεθ Μπέιλ και η σύντροφός του PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP

Όλα ήταν έτοιμα. Ο πύργος στην Ιταλία είχε κλειστεί, οι καλεσμένοι είχαν ενημερωθεί, οι λεπτομέρειες (ρούχα, στολισμοί, κλπ) είχαν οριστεί.

Έλα όμως που ο Γκάρεθ Μπέιλ και η Έμμα Ρις-Τζόουνς δεν θα παντρευτούν! Όχι ακόμη τουλάχιστον.

Η επισημοποίηση της μακροχρόνιας σχέσης του ζεύγους αναβλήθηκε (για δεύτερη φορά), διότι η νύφη αποφάσισε ότι πρώτα θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον πατέρα της, ίσως για να πάρει την ευχή του, και μετά να τελεστεί το μυστήριο.

Η Έμμα δεν εγκρίνει τη συμβίωση του 54χρονου πατέρα της, ο οποίος προσφάτως αποφυλακίστηκε μετά από 6 χρόνια, με μια 29χρονη Ρωσίδα, την Αλίνα Μπαράνοβα, και σε πρώτη φάση τον είχε αποκλείσει από το γάμο, γιατί δεν ήθελε να συνοδεύεται από την εν λόγω γυναίκα.

Φαίνεται ωστόσο πως σκοπεύει να ρίξει νερό στο κρασί της και ζήτησε από τον Γκάρεθ να μην προχωρήσουν ακόμα στο επόμενο βήμα. Λέτε να είναι μια δικαιολογία και να στρίψει δια του αρραβώνος;

Ποιος ξέρει... Όπως δεν ξέρει ο Ουαλός τι ακριβώς του ξημερώνει. Πού δηλαδή θα παίζει μπάλα από του χρόνου. Διότι ναι μεν η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το δρόμο της μονιμοποίησης στην 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Χουλέν Λοπετέγι δεν έδειξε διατεθειμένος να δεσμευτεί για το χρόνο και το ρόλο που θα έχει ο 28χρονος Ουαλός.

Αν μάλιστα ισχύει η πρόταση της Τότεναμ για επιστροφή στο Λονδίνο, ας μην αποκλείσουμε τίποτα. Εκτός από την αδυναμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καλύψει και αυτό το ποσό, κάνοντας το χατήρι του Ζοζέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK