ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκλητική η “Sun” για την πρόκριση της Τσέλσι

Η σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα "Sun" επέλεξε να προσεγγίσει την μεγαλειώδη πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, από διαφορετική σκοπιά, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τεράστια επιτυχία των παικτών του Ντι Ματέο.

Προκλητική η “Sun” για την πρόκριση της Τσέλσι

Συγκεκριμένα στο πρωτοσέλιδο της, αντί να προτάξει ως είδηση την πρόκριση των “μπλε”, ειρωνεύεται το γεγονός πως το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, επετεύχθη από τον Φερνάντο Τόρες.

“Ο Τόρες σκόραρε” γράφεται χαρατκηριστικά με έντονα γράμματα, ενώ ολόκληρο μήνυμα αναφέρει: “Ο Τέρι αποβλήθηκε, ο Μέσι έχασε πέναλτι, η Τσέλσι προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο το πιο απίστευτο απ’ όλα είναι ότι… ο Τόρες σκόραρε…”.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Το γκολ του Τόρες:

Διαβάστε ακόμη:

Μπαρτσελόνα-Τσέλσι 2-2

Ντι Ματέο: “Μας είχαν ξεγραμμένους”

Γκουαρντιόλα: “Δυστυχώς αποτύχαμε”

Τέρι: “Ζητάω συγγνώμη”

Ντρογκμπά: “Να πάρουμε το τρόπαιο”

Στο νοσοκομείο ο Πικέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ