ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερμιονίδα – Απόλλων Σμύρνης 0-1

Πλώρη για τους 16 του κυπέλλου έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης χάρη στη νίκη 1-0 επί της Ερμιονίδας στο Κρανίδι, αποτέλεσμα που τον έφερε στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου.

Ερμιονίδα – Απόλλων Σμύρνης 0-1
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM) FIBA.COM

Το γκολ σημείωσε ο Βάντερσον στο 88ο λεπτό με σουτ από το ύψος της περιοχής και κόντρα στη ροή της αναμέτρησης η “ελαφρά ταξιαρχία” επικράτησε μιας καλύτερης στο χορτάρι ομάδας.

Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο η Ερμιονίδα ήταν εκείνη που κυριάρχησε, αλλά στάθηκε άτυχη σπαταλώντας κάθε ευκαιρία που της δόθηκε να προηγηθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την κεφαλιά του Όμο στο 25′, στην οποία αντέδρασε έξοχα ο Πίτκας, είχε δύο δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες του Καραδέμητρου στο 32′ και στο 37′! Ο Απόλλων δεν απειλήθηκε τόσο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυσκολευόταν τρομερά να δημιουργήσει.

Ένα λάθος αρκούσε πάντως για να φέρει τα πάνω κάτω στον αγώνα. Ο Βάντερσον εκτέλεσε τον Πουρή με ωραίο τελείωμα και η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πήρε τρεις βαθμούς που την έφεραν σε θέση ισχύος έναντι του Εργοτέλη.

Ερμιονίδα: Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70′ Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75′ Σακόν), Καραδέμητρος (58′ Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς

Απόλλων Σμύρνης: Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Βάντερσον), Ενρίκο (69′ Ηρακλής), Αλίπιο (58′ Ανγκούλο), Κυβελίδης

Διαβάστε ακόμη:

Εργοτέλης – Βέροια 0-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK