Διαζύγιο Ρεάλ-Μουρίνιο στον ορίζοντα
Ειλημμένη είναι από τη διοίκηση της Ρεάλ η απόφαση για διαζύγιο με τον Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.
Η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Ο κεντρικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι “Διαζύγιο στον ορίζοντα” , ενώ το σχετικό σχόλιο αναφέρει πως “η απόφαση έχει παρθεί” και πως ο Πορτογάλος αναμένεται να “αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν” .
Το δημοσίευμα έρχεται λίγα 24ωρα μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Ατλέτικο στο μαδριλένικο ντέρμπι το Σάββατο (01/12), ματς στο οποίο ο Μουρίνιο γνώρισε την αποθέωση του κόσμου, λίγο πριν τη σέντρα.