ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δεν μας εκφράζει το πανό για τη Θύρα 7”

Σε σελίδα που λειτουργεί με το επίσημο λογότυπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Facebook υπήρξε τοποθέτηση σχετικά με το εμετικό πανό για τη Θύρα 7 που υψώθηκε για λίγη ώρα στη Λεωφόρο, στην κυριακάτικη αναμέτρηση του τριφυλλιού. "Δεν συνάδει με την ιστορία και το ήθος του συλλόγου", αναφέρεται.

“Δεν μας εκφράζει το πανό για τη Θύρα 7”

“Το πανό που αναρτήθηκε έστω και για λίγο στη Λεωφόρο και αφορούσε την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7, δεν εκφράζει κανέναν στον Παναθηναϊκό και δεν συνάδει με την ιστορία και το ήθος του συλλόγου, αλλά και των οπαδών του Παναθηναϊκού”, αναφέρεται σχετικά και η ανάρτηση καταλήγει με τη φράση “η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε είναι αυτή” και εν συνεχεία δημοσιεύεται μια φωτογραφία με το πανό που είχαν τοποθετήσει φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο μνημείο της Θύρας 7 έξω από το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για επίσημη σελίδα της στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, οπότε προφανώς πρόκειται για κάτι το οποίο λειτουργεί με την ανοχή της.

Να θυμίσουμε πως ανήμερα της 34ης επετείου των θυμάτων της Θύρας 7, μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού έστειλε εμετικό μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού μέσω ενός πανό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Όσοι ζείτε, να πάτε να τους βρείτε“, ήταν το μήνυμα που έφερε το πανό, το οποίο έμεινε σε κοινή θέα για περίπου 10 λεπτά και κατέβηκε στο 55ο λεπτό του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Σταύρος Καραΐνδρος: Ο “καρκίνος”, οι “μανάδες” και οι “νεκροί”

Το απαράδεκτο πανό που αποσύρθηκε στη Λεωφόροα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK