Σε καλό κλίμα το… αμερικάνικο ραντεβού για τον Παναθηναϊκό
Πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα το πρωί της Πέμπτης το ραντεβού των δικηγόρων που έχει αφήσει τις μετοχές ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με το διαχειριστή του Αμερικανικού fund που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συμφωνήθηκε απόλυτη εχεμύθεια από τις δύο πλευρές.
Ο διαχειριστής του Αμερικανικού fund, ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματός της Axiom Capital που εδρεύει στο Λονδίνο και λειτουργεί ως διαμεσολαβητής, Ντέιβιντ Σινκλέρ, μαζί με τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, Γιώργο Παναγιώτου συναντήθηκαν με τους δικηγόρους του Τζίγγερ σε πολύ καλό κλίμα.
Η συνάντηση έγινε το πρωί της Πέμπτης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό πως υπήρχε η πληροφορία πως το ραντεβού των δύο πλευρών θα γίνει το μεσημέρι, αλλά τελικά έγινε νωρίς το πρωί σε άγνωστο μέρος.
Η πλευρά του Αμερικανού διαχειριστή και αυτή του Βαρδινογιάννη συμφώνησαν να υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια από εδώ και στο εξής, ενώ συμφωνήθηκε επίσης να μην δημοσιοποιηθεί το όνομα της εταιρείας μέχρι να υπάρξει ουσιαστικά εξέλιξη στην υπόθεση.
Ο αμερικανικός όμιλος επανέλαβε την πάγια θέση του πως για να προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης πρέπει να εξασφαλιστεί ότι το γήπεδο θα γίνει στον Βοτανικό, ενώ ζήτησε να γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ.