Αναζητούνται ομάδες για το Eurocup

Οι 24 ομάδες του Eurocup έχουν γίνει πλέον 21 και η Euroleague "τρέχει" να καλύψει τα κενά.

Αν και η ΑΕΚ, η Παρτιζάν και η Ζιελόνα Γκόρα εμφανίζονται κανονικά στην ιστοσελίδα του Eurocup, έχουν ήδη αποχωρήσει και οι αντικαταστάτες του αναζητούνται επειγόντως.

Η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου και αρκετά πιο πριν θα πρέπει να κενά σε 1ο και 2ο όμιλο να έχουν καλυφθεί προκειμένου να γίνει ο προγραμματισμός (κατασκοπεία, ταξίδια, κρατήσεις).

Αλήθεια είναι πως στη Euroleague δεν περίμεναν την εξέλιξη αυτή και δεν είχαν προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος. Αντίθετα δηλαδή με ό,τι είχε συμβεί με τις ιταλικές ομάδες, αφού άπαντες ήξεραν πως θα φύγουν και είχε γίνει η προεργασία.

Μοιραία ο Μπερτομέου και οι συνεργάτες του ψάχνουν νέα στηρίγματα. Ομάδες που θα διατηρήσουν ψηλά την ποιότητα της διοργάνωσης ώστε να θεωρείται τουλάχιστον ισάξια του Champions League.

Η σύσκεψη στις αρχές του επόμενου μήνα θα δώσει απαντήσεις.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.