Μήπως αυτή είναι η τελευταία PHOTO Ντε Κολό-Τεόντοσιτς;

Ο Γάλλος και Σέρβος, το πιο ποιοτικό και ταιριαστό δίδυμο γκαρντ στην Ευρώπη, ενδέχεται να συνυπάρχουν σε Final-4 για τελευταία φορά! Πού τους εντοπίσαμε... 

Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε τον Μίλος Τεόντοσιτς να τεστάρει το ταλέντο του στο ΝΒΑ; Πολλές λένε οι... άνθρωποι που περιτριγυρίζουν τον Σέρβο γκαρντ και ως εκ τούτου το Final-4 στην Κωνσταντινούπολη ίσως ήταν το τελευταίο του στην Ευρωλίγκα (μέχρι τουλάχιστον να γυρίσει).

Γι' αυτό και η κοινή φωτογραφία του με τον Νάντο ντε Κολό ενδέχεται ν' αποτελεί... ιστορικό κειμήλιο της κοινής πορείας τους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Γάλλος και ο Σέρβος, αφού ολοκλήρωσαν την ελαφριά προπόνησή τους, κάθισαν απόμερα από τους άλλους συμπαίκτες τους. Διάθεση για πολλά λόγια δεν είχαν μετά τον αποκλεισμό της Παρασκευής στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και προτίμησαν να τα πουν μεταξύ τους.

Λέτε ο Ντε Κολό να συμβούλευε τον Τεόντοσιτς για το τι θα συναντήσει στις ΗΠΑ; Ποιος ξέρει. Σίγουρα οι δυο τους...

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".