Τον έδιωξαν από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι αυτός που βάζει τους κανόνες και δεν έχεις... δικαίωμα να τους αμφισβητήσεις γιατί θα υποστείς τις συνέπειες!

Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα θα πρέπει να κολλήσει η Ευρωλίγκα στον καμεραμάν που είχε υπό την ευθύνη του να "τραβάει" πλάνα από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε στη διάρκεια των τάιμ άουτ.

Ενόσω ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδινε εντολές στους παίκτες του για τα επόμενα plays ο δύσμοιρος εικονολήπτης πλησίασε για να καταγράψει την εικόνα και να τη μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό. Εκδιώχθηκε ωστόσο κακήν κακώς από το συνεργάτη του "Ζοτς". Στην αρχή έκανε ένα δυο βήματα πιο πίσω, όταν όμως ο βοηθός προπονητή έκανε νέα κίνηση ν' απομακρυνθεί, υποχώρησε οριστικά.

Την επόμενη φορά που υπήρξε διακοπή στο ματς, κάθισε να κάνει τη δουλειά του από απόσταση ασφαλείας. Για να είναι σίγουρος πως δεν θα είναι αυτός που δεν συναντηθεί με την οργή του Σέρβου προπονητή. Όπως ο Μπογκντάνοβιτς...

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!