Ανακοίνωσε Μπαρτζώκα η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν για την επόμενη διετία.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν εξασφάλισε τη wild card και λίγο αργότερα ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

"Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στις πράξεις και όχι στα λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενος αφού μου δίνεται η δυνατότητα να εργαστώ σε έναν οργανισμό όπως η Λοκομοτίβ Κουμπάν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στη VTB United League και την Euroleague. Η επιστροφή της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Euroleague πρέπει να συνδυαστεί με την καθιέρωσή της στην ελίτ. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ακούτε από μένα τη λέξη "εγώ". Πλέον θα μιλάμε μόνο με το "εμείς". Από την αρχή των διαπραγματεύσεων με την ομάδα, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κατανόηση και παρόμοια φιλοσοφία.

Η Λοκομοτίβ είναι ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ και ένας σπουδαίος οργανισμός. Επομένως, ο στόχος μου είναι να έχουμε μια παραγωγική σεζόν. Επίσης, ξέρω πόσο σημαντική είναι για τη Λοκομοτίβ η επένδυση στους νέους παίκτες. Προσωπικά, το να δουλεύω με νέους παίκτες ήταν πάντα μια ενδιαφέρουσα πρόκληση κι ένα σοβαρό κίνητρο. Σύμφωνοι, τα αποτελέσματα είναι σημαντικά όμως εξίσου σημαντική είναι και η βελτίωση των παικτών. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους Ρώσους παίκτες της "Λόκο" και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους", ήταν τα λόγια του 50χρονου πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.