Σπανούλης για Πρίντεζη: "Να είναι καλά ο Γιώργος..."

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκρυψε την αγωνία του για τον τραυματισμό του Πρίντεζη ενώ μίλησε για τη νοοτροπία νικητή και τους ξεκάθαρους ρόλους που υπάρχουν στον Ολυμπιακό.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις που τον κράτησε σε τροχιά τετράδας, παρόλα αυτά ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη λίγο πριν το φινάλε επηρέασε όλη την ομάδα, όπως φάνηκε και από τα λεγόμένα του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη στον "Sport 24 Radio 103,3".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

Για τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη: "Να ευχηθούμε να είναι καλά ο Γιώργος, για να ηρεμήσουμε κι εμείς. Είχαμε τον τραυματισμό του Χάκετ που μας αναστάτωσε και ελπίζω να μην έχουμε τώρα να αντιμετωπίσουμε κι αυτό".

Για τον αγώνα: "Όλοι βοηθάμε, ακόμη και τα παιδιά που κάνουν εξαιρετική δουλειά για την ομάδα ακόμη και αν αυτό δεν φαίνεται στα στατιστικά. Έχουμε ρόλους, είμαστε ομάδα και έχουμε τη νοοτροπία του νικητή".

Για τη συνέχεια: "Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες, αλλά ταπεινότητα για να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Μαθαίνουμε και από τις ήττες και από τις νίκες. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να προπονηθούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εμφάνιση τετράδας με γκαντεμιά!
Απόδραση Ολυμπιακού: Παπ και κάτω η Ζαλγκίρις

News 24/7

24MEDIA NETWORK