Καυστικοί οι Αγγελόπουλοι: "Κερδίσαμε 45εκ μπάτζετ αλλά όχι και 14.000 οπαδούς"

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν ένα παράπονο. Οχι από την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού αλλά από την Ευρωλίγκα και τη σύνθεση του κοινού στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναγνώρισαν, ως όφειλαν, την ανωτερότητα της Φενέμπαχτσε, ωστόσο εξέφρασαν και ένα παράπονό τους προς τη διοργανώτρια αρχή.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε χαρακτηριστικά: "Τα 13/15 των εισιτηρίων πήγαν στη γηπεδούχο, στην Φενέρμπαχτσε.Του χρόνου στο Βελιγράδι δεν θα είναι έτσι τα εισιτήρια. Στα αποδυτήρια, είπα στους παίκτες ότι είμαστε περήφανοι. Παίξαμε προχθές έναν τελικό, ενώ σήμερα φάνηκε ότι αδειάσαμε. Αυτό δεν αλλάζει ότι είμαστε περήφανοι και πως ο, τι έχουμε καταφέρει είναι μοναδικό».".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Φανταστείτε ένα ΟΑΚΑ γεμάτο με 15000 Ολυμπιακούς. Δεν νιώθω ιδιαίτερο θαυμασμό γι' αυτό που πέτυχε η Φενέρμπαχτσε σήμερα. Παραμένουμε πάντως η κορυφαία ομάδα της τελευταίας 10ετίας στην Ευρώπη".

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.