Από ΑΕΚ σε... Ολυμπιακό ο Λοτζέσκι

Τον Ματ Λοτζέσκι ίσως τον ξαναδούμε να... σουτάρει την Παρασκευή. Σε τι κατάσταση βρίσκεται, ποιες οι πιθανότητες να προλάβει το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό.

Είναι ακόμη Τρίτη και η ευρωμάχη με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21:15). Παρόλα αυτή η φορά τα δείγματα για τον Ματ Λοτζέσκι είναι ενθαρρυντικά.

Η επιστροφή του Αμερικάνου σουτέρ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, μιας και έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς ενοχλήσεις. Τούτο σημαίνει πως αν συνεχίσει ανάλογα το επόμενο διήμερο, θα είναι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Λοτζέσκι δεν έχει παίξει από τις 14 Ιανουαρίου. Ήταν το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, όταν προέκυψε το πρόβλημα στο πέλμα. Πέρασαν ήδη 45 ημέρες από τότε, χρονικό διάστημα που επιβεβαιώνει αφενός τη σοβαρότητα του τραυματισμού αφετέρου τους λεπτούς χειρισμούς της κατάστασης.

Από την προπόνηση του "τριφυλλιού" έλειψε μονάχα ο Κένι Γκάμπριελ, αφού και ο Κέι Σι Ρίβερς γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο, το μεγάλο.