Εισιτήρια για Λοκομοτίβ Κουμπάν με... Διαμαντίδη!

Το πρόσωπο του μεγάλου αρχηγού του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, θα απεικονίζεται στα εισιτήρια για την αναμέτρηση του "τριφυλλιού" με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ (17/3).

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προκειμένου να τιμήσει τον αρχηγό της, Δημήτρη Διαμαντίδη, προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, όπως έκαναν γνωστό οι "πράσινοι", αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ (17/3) στα εισιτήρια θα απεικονίζεται ο 3D, ο οποίος έχει ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν (17/3, 9.15μ.μ.).

Αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι στα εισιτήρια θα απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού του Παναθηναϊκού!

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του "Απόστολος Νικολαϊδης" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας σήμερα Παρασκευή (11/3) και από Τρίτη (15/3) ως και Πέμπτη (17/3) από 10π.μ. ως 6μ.μ.

Την Πέμπτη (17/3), από τις 5.30μ.μ και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τη Λοκομοτίβ και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!".