Τζόρτζεβιτς: "Ο Διαμαντίδης κάνει λάθος"

Σε...ωδή για τον Δημήτρη Διαμαντίδη εξελίχθηκε η συνέντευξη τύπου του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λοκομοτίβ. Ο Σέρβος κόουτς κάλεσε πάντως τον αρχηγό της ομάδας να μην σταματήσει το καλοκαίρι όπως έχει εξαγγείλει.

Τζόρτζεβιτς: "Ο Διαμαντίδης κάνει λάθος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιδού τι είπε ο Τζόρτζεβιτς

Ζήσαμε πολλές μεγάλες στιγμές. Η σύνδεση της ομάδας με τον κόσμο είναι προφανής και μας κάνει χαρούμενους. Είναι μια φοβερά ταλαντούχα ομάδα που πλέον έχει και τον Τζάνινγκ που τους δίνει πολλές λύσεις. Επρεπε να κόψουμε το επιθετικό τους τρανζίσιον. Είναι γρήγορη ομάδα και δεν θέλαμε να έχουν δεύτερες επιλογές. Δεν μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο να το κάνουμε σωστά. Δώσαμε 6 επιθετικά ριμπάουντ και 15 συνολικά, που είναι πολλά. Όταν ελέγξαμε τα ριμπάουντ, είχαμε καλές άμυνες. Ηταν κάτι που βοήθησε πολύ. Στο τέλος έβαλαν τον Κλαβέρ μέσα και αυτός τους έκανε πιο ψηλούς, αλλά και πιο αργούς. Μπήκαμε στο παιχνίδι με καλή άμυνα και πήραμε στα χέρια μας το παιχνίδι. Ο Διαμαντίδης είχε μια πολύ καλή βραδιά και ήταν μια ομαδική προσπάθεια που χρειαζόμασταν, μετά από τρεις ήττες από την Λοκομοτίβ.

Ο Δημήτρης νωρίτερα μίλησε για τη νευρικότητα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Εχουμε πλέον προσθήκες, αλλά ο Ουίλιαμς ήταν εκτός όλη την εβδομάδα, ενώ ο Χάντερ είναι νέος στην ομάδα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τους αυτοματισμούς που θα μπορούσαμε και αυτό οφείλεται στις προπονήσεις που δεν είχαμε μαζί. Για τον Ουίλιαμς ότι έπαιξε πρέπει να πάρουν τα εύσημα οι γιατροί, ο Γιάννης και ο Νίκος. Δεν περιμέναμε να είναι έτοιμος. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Οι τρεις προσθήκες μας βοήθησαν. Αν δούμε αυτό το παιχνίδι, στο τέλος είχαν 4 λάθη, αλλά με τεράστια λάθη από τους γκαρντ μας. Τώρα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την πίεση που δημιουργούμε στην αντίπαλη ομάδα. Στην αρχή ήμασταν νευρικοί στα σουτ, αλλά μετά ελέγξαμε το παιχνίδι. αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτή η νίκη θα βοηθήσει 100%. Οι προσθήκες θα βοηθήσουν και στη συνέχεια την ομάδα, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για τον Διαμαντίδη. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ευλογημένοι που έχουν τέτοιο συμπαίκτη και αυτό το παράδειγμα. Είναι παράδειγμα σε όλη την καριέρα του για όλο το μπάσκετ. Είναι τεράστιο παράδειγμα για όποιον αγαπά το μπάσκετ.Αν συνεχίσει να παίζει θα είναι το καλύτερο για όλους μας. Θα είμαστε χαρούμενοι όλοι. Ας δουλέψουμε όλοι γι’ αυτό. Εγώ ήμουν ο παίκτης που σταμάτησα στα 37, αλλά στα 35 είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, την οποία δεν δέχθηκα γιατί δεν άντεχαν τα πόδια μου. Μπορώ να καταλάβω τον Δημήτρη, αλλά ο ίδιος πρέπει να καταλάβει ότι κάνει λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κούμπαν 84-79

Τα σενάρια στον όμιλο του Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK