Ούτε ο Χάνγκα ούτε ο Κοζέρ παίζουν την Τρίτη

Ήρθαν στην Αθήνα, αλλά δεν θα παίξουν στο τρίτο ματς με τον Παναθηναϊκό, την Τρίτη στις 20:45, ο Άνταμ Χάνγκα και ο Φαμπιάν Κοζέρ.

Με την προοπτική να τους χρησιμοποιήσει, αν χρειαστεί στο ματς της Πέμπτης, ταξίδεψαν στην Αθήνα ο Ούγγρος Άνταμ Χάνγκα και ο Γάλλος Φαμπιάν Κοζέρ.

Οι δύο περιφερειακοί της Μπασκόνια ήρθαν με την αποστολή, αλλά δεν θα παίξουν σίγουρα στο παιχνίδι της Τρίτης, μια και δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους. Ήταν κάτι που ξεκαθάρισε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μιλώντας για το τρίτο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Κροάτης προπονητής δεν θέλει να ρισκάρει οτιδήποτε με τους δύο παίκτες του και προτού τούς ρίξει στη μάχη θα είναι σίγουρος ότι βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο, ιατρικό και αγωνιστικό.

Ο Χάνγκα ήταν ο προσωπικός φρουρός του Γουίλιαμς στο πρώτο παιχνίδι και παίκτης που δίνει πολλή ενέργεια στην ισπανική ομάδα. Ο Κοζέρ διακρίνεται για το μακρινό σουτ του. Η απουσία τους πάντως στο δεύτερο παιχνίδι δεν έβγαλε από τα νερά τους τους Βάσκους.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".