Μπούρουσης: "Δύσκολα θα επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά..."

Για το Βερολίνο που πλησιάζει, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ετοιμάζεται για τις "μάχες" του Βερολίνου και μίλησε σχετικά σε κυριακάτικη εφημερίδα, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη Real News: "Ήταν ένα στοίχημα για εμάς όλη τη σεζόν τα πολλά ματς και τα πολλά ταξίδια, αλλά η σκληρή δουλειά και μαζί η αυστηρή προσήλωση σε κάθε αγώνα νομίζω ότι αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία μας. Απο εκεί και πέρα θέλει και τύχη, ασφαλώς. Σε πρώτη φάση ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Top-16, ωστόσο με τη δουλειά του προπονητή και με κάποιες μεγάλες νίκες αρχίσαμε να έχουμε ελπίδες για κάτι παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, δεν ήταν καθόλου εύκολο να τα καταφέρουμε. Η Φενέρ που θα βρούμε μπροστά μας είναι μια δυνατή ομάδα με μεγάλο ρόστερ, όμως αν κάνουμε το παιχνίδι μας, όλα μπορούν να συμβούν. Και οι δύο ημιτελικοί εκτιμώ πως θα είναι αμφίρροποι και θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Το ελληνικό μπάσκετ είναι πάντα στην κορυφή, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου που οι ομάδες μας δεν προκρίθηκαν φέτος στο Final Four, έχουν όλα τα φόντα να επανέλθουν".

Αναφερόμενος σε πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα, τόνισε: "Για μένα βλέπω δύσκολο να επιστρέψω σύντομα στην Ελλάδα, όμως ποτέ δεν ξέρεις".