Πλάθα: "Kόντρα στα προγνωστικά"

Ο Χουάν Πλάθα αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν χάνει την πίστη του, εκτιμώντας πως η ομάδα του μπορεί να πάει κόντρα στα προγνωστικά.

Πλάθα: "Kόντρα στα προγνωστικά"

Ο κόουτς της ισπανικής ομάδας υποστήριξε: "Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει 20.000 θεατές στο πλευρό του να του δίνουν ώθηση. Εμείς ήρθαμε εδώ με την αίσθηση πως αξίζουμε που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και την πίστη πως μπορούμε να κερδίσουμε.

Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Εκείνοι ακόμη κι αν χάσουν θα έχουν ελπίδες, ενώ εμείς όχι. Ας δούμε αν μπορούμε να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο απόδοσής μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένουμε να δούμε αν μπορούμε να πάμε κόντρα στα προγνωστικά".

Τούλσον: "Δύσκολα θα παραμείνουμε ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα"

Ο Ράιαν Τούλσον από την πλευρά του στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι οπαδοί. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σούτινγκ γκαρντ της Μάλαγα: "Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο και θορυβώδες γήπεδο. Θα είναι δύσκολο να μείνουμε ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να επιβάλουμε το ρυθμό μας.

Ηδη κερδίσαμε στη Μάλαγα κάνοντας ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι που μας επέτρεψε να επικρατήσουμε μιας ισχυρής ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν λέω ότι θα νικήσουμε ξανά με τέτοια διαφορά, αλλά έχουμε θέληση για αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK