Ξεκίνησαν για αγώνα μπάσκετ και στην πορεία το έριξαν στο μποξ!

Ο αγώνας μεταξύ της Ζαντάρ και της ΚΚ Σπλιτ όχι απλά "ξέφυγε" από τα αθλητικά πλαίσια αλλά είχε απίστευτο ξύλο, με πρωταγωνιστή παίκτη που έχει περάσει από την Ελλάδα (VIDEO)!

Η Ζαντάρ πέρασε με το θριαμβευτικό 120-88 από την έδρα της ΚΚ Σπλιτ για το πρωτάθλημα Κροατίας ωστόσο ελάχιστοι στο φινάλε αυτού του αγώνα ασχολήθηκαν με το αποτέλεσμα αφού προηγουμένως το παρκέ μετατράπηκε σε... ρινγκ.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σπρώξιμο του Πάβλε Μαρτσίνκοβιτς στον Πρέστον Νόουλς, με τον άλλοτε παίκτη του ΚΑΟΔ (2013) και νυν της Ζνατάρ να γίνεται "ταύρος εν υαλοπωλείο" και να... ξαπλώνει με μία μπουκιά τον Μάτε Κάλαϊτζιτς, που είχε σπεύσει προς υπεράσπιση του συμπαίκτη του.

Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν στο... χορό, για να αποβληθούν τελικά οι περισσότεροι και ο αγώνας να ολοκληρωθεί με ένα παιχνίδι "τέσσερις εναντίον τέσσερις"...

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.