Χάρηκε και ο Παναθηναϊκός με τη μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ για την κατάκτηση της Τσάμπιονς Λιγκ από την Ένωση.

Οι άριστες, διοικητικές και όχι μόνο, σχέσεις των ΚΑΕ Παναθηναϊκός - ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν από τη συγχαρητήρια ανακοίνωση των "πρασίνων" για την ευρωκούπα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είχε προηγηθεί, άλλωστε, το βράδυ της Κυριακής, προσωπικεντρική ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Μάκη Αγγελόπουλο και την αδιάκοπη και δαπανηρή προσπάθεια που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια.

"Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, η οποία χαροποιεί όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες φιλάθλους", ήταν το κομμάτι της ανακοίνωσης που εμπεριείχε όλο το ζουμί.

Μια πρόταση που ήρθε αμέσως μετά το εισαγωγικό "η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League".

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.