Χάρηκε και ο Παναθηναϊκός με τη μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ για την κατάκτηση της Τσάμπιονς Λιγκ από την Ένωση.

Οι άριστες, διοικητικές και όχι μόνο, σχέσεις των ΚΑΕ Παναθηναϊκός - ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν από τη συγχαρητήρια ανακοίνωση των "πρασίνων" για την ευρωκούπα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είχε προηγηθεί, άλλωστε, το βράδυ της Κυριακής, προσωπικεντρική ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Μάκη Αγγελόπουλο και την αδιάκοπη και δαπανηρή προσπάθεια που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια.

"Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, η οποία χαροποιεί όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες φιλάθλους", ήταν το κομμάτι της ανακοίνωσης που εμπεριείχε όλο το ζουμί.

Μια πρόταση που ήρθε αμέσως μετά το εισαγωγικό "η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!