"Μακάρι, αλλά μη ρεαλιστική η απόκτηση του Σχορτσανίτη"

Για παραπληροφόρηση έκαναν λόγο από τον Ερυθρό Αστέρα, σχολιάζοντας τη φημολογία περί απόκτησης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Διέψευσε κατηγορηματικά ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

"Οφείλω να τονίσω ότι αυτές οι ιστορίες στερούνται αλήθειας", ανέφερε στο σερβικό Τύπο ο Ντάβορ Ρίστοβιτς, επισημαίνοντας για τον Έλληνα άσο πως "είναι ένας τρομερός παίκτης, σίγουρα ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπης, αλλά δεν υπάρχει καμία επαφή είτε με τον ίδιο είτε με τον μάνατζέρ του".

Ο Σχορτσανίτης είναι ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μακάμπι και ο Ερυθρός Αστέρας αναζητάει βασικό ψηλό δεδομένης της αποχώρησης του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Λογική οπότε ήταν η σύνδεση των δύο ιστοριών.

Μόνο που ο παράγοντας των πρωταθλητών Σερβίας ήταν ξεκάθαρος. "Δεν είναι μια ρεαλιστική μεταγραφή για μας, παρόλο που χαιρόμαστε για το γεγονός ότι μας συνδέουν με τόσο φημισμένους παίκτες όπως ο Σχορτσανίτης".