Κηφισιά - Καβάλα 83-79

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι στο "Ζηρίνειο", η Κηφισιά, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο, πήρε τη νίκη κόντρα στην Καβάλα με 83-79 και εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Κηφισιά - Καβάλα 83-79
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι κρίθηκε

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα στο παιχνίδι, βασισμένοι στα υψηλά ποσοστά ευστοχίας τους στα τρίποντα και την πολύ καλή άμυνά τους. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι έμοιαζαν... έξω από τα νερά τους, με αποτέλεσμα το τέλος του πρώτου μέρους να βρει τους παίκτες του Γιατζόγλου στο +10 (38-48).

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το πρώτο. Η Κηφισιά άρχισε σιγά - σιγά να μαζεύει τη διαφορά, "τρέχοντας" ένα επιμέρους σκορ 14-2 στο 23', που της έδωσε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Από το σημείο εκείνο το ματς έγινε ντέρμπι, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με τη διαφορά στο καλάθι (61-63).

Η Κηφισιά έμοιαζε αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή και τελικά τα κατάφερε. Με έναν εντυπωσιακό Ελ Αμίν στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση οδηγού δύο λεπτά πριν από το φινάλε και έκαναν την έκπληξη παίρνοντας τη νίκη με 83-79. Μετά την ήττα αυτή, οι "Αργοναύτες" βρίσκονται πλέον σε δύσκολη θέση για την παραμονή.

Ο άνθρωπος του αγώνα

Ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν. Αν και δεν βρέθηκε σε καλό απόγευμα αφού μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο είχε μόλις έξι πόντους, πήρε... μπρος στην τελευταία περίοδο, σημειώνοντας 10 πόντους που βοήθθησαν σε μεγάλο βαθμό την Κηφισιά να φτάσει στη νίκη επί της Καβάλας.

Το φύλλο αγώνα

Τα πολλά λάθη και η κακή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου έφεραν σε δύσκολη θέση την Κηφισιά, η οποία όμως είχε "καθαρό" μυαλό και λύσεις στο φινάλε για να φτάσει στην ανατροπή στο "Ζηρίνειο" και να εδραιωθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Καβάλα, σε ένα ματς που φαινόταν να ελέγχει στο πρώτο μέρος ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την παραμονή της.

Το στατιστικό του αγώνα

Κηφισιά - Καβάλα 83-79

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK