Η ΑΕΚ κλείνει Βαβέτση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον εκ των κορυφαίων γυμναστών, Γιώργο Βαβέτση και φαίνεται πως θα καταφέρει να τον επαναπατρίσει μετά από δύο σούπερ επιτυχημένα χρόνια στην Ρωσία.

Η ΑΕΚ κλείνει Βαβέτση

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μία από τις σημαντικότερες κινήσεις για την χρονιά: οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Βαβέτση και φαίνεται πως θα καταφέρουν να τον επαναπατρίσουν μετά από δύο σούπερ επιτυχημένα χρόνια στην Ρωσία.

Ενας από τους κορυφαίους γυμναστές στην Ευρώπη μετά την Ούνιξ Καζάν πρόπερσι, πέρυσι συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην σεζόν-θαύμα της Λοκομοτίβ Κουμπάν παίρνοντας τα εύσημα από τον Έλληνα προπονητή για την φόρμα της ομάδας και κυρίως την έλλειψη τραυματισμών.

Το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα έχει συγκεκριμένες σταθερές αναφορικά με τους μη Ισπανούς συνεργάτες προπονητών, κράτησε τον Βαβέτση στην...αγορά και η ΑΕΚ κάνει την κίνησή της. Η εντολή από τον Μάκη Αγγελόπουλο ήταν να μην επαναληφθούν τα ίδια προβλήματα με πέρυσι και ζήτησε να έρθει ο καλύτερος. Οι παράγοντες του δικεφάλου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ

Αυτή είναι στο μέσο της προετοιμασίας της εθνικής Γεωργίας της οποίας προπονητής είναι ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας τεχνικός σε αυτή την νέα του προσπάθεια με εθνικό συγκρότημα κι ενόψει του πολύ δύσκολου προκριματικού ομίλου, θέλει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την ομάδα του στο βασικό της στάδιο. Άλλωστε αυτό που άλλαξε ο έμπειρος προπονητής ειναι η προσέγγιση της εθνκής η οποία γίνεται σαφώς πιο επαγγελματική και σύγχρονη.

Η ΑΕΚ πληροφορήθηκε από τον Ζούρο πως ο Βαβέτσης δεσμεύεται από την Γεωργία ως τα μέσα Αυγούστου και άμεσα τον προσέγγισε αναλύοντας το πλάνο της για την νέα σεζόν. Γι' αυτό επιστρατεύτηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος καθώς οι δύο τους, αποτελούσαν μέλη της τελευταίας πολύ επιτυχημένης ομάδας του Αμαρουσίου το 2010.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες ίσως, καθώς αποτελεί βούληση του συλλόγου να μην υπάρξει κενό μέχρι την απάντηση καθώς ο έμπειρος γυμναστής αποτελεί επιλογή πολύ υψηλού επιπέδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK