Η αποκάλυψη του γιατρού που χειρούργησε τον Σανικίτζε

O χειρουργός ορθοπεδικός που έκανε την επέμβαση στον Βίκτορ Σανικίτζε τόνισε ότι δεν μπορούν να γίνουν ακριβείς εκτιμήσεις για το πόσο θα μείνει έξω ο Γεωργιανός φόργουορντ.

Συγκεκριμένα τόνισε: "O γιατρός της ομάδας μας και ορθοπεδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς, ο οποίος πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής (09/10) στην κλινική "Άγιος Λουκάς" την επέμβαση στον Βίκτορ Σανικίτζε, μίλησε στο arisbc.gr και έδωσε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες αναφορικά με την κατάσταση του παίκτη.

"O Σανικίτζε είχε υποστεί  σύνθετη ρήξη του επιγονατιδικού τενοντα και του έγινε τελικο-τελική συρραφή και ενίσχυση με αυτομόσχευμα. Ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός και δεν είναι εφικτό να προβλεφτεί αυτή την στιγμή με ακρίβεια ο χρόνος της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε διάστημα έξι με δέκα μήνες".

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.