Επίσημα "πράσινος" ο Βεργίνης

Παίκτης του Παναθηναϊκού με πάσα επισημότητα είναι από την Πέμπτη (04/09) ο Δημήτρης Βεργίνης. Η "πράσινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με το νεαρό γκαρντ για τέσσερα χρόνια, ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας.
Παρότι ως τώρα δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση, το θέμα είχε τυπικό χαρακτήρα, μια και ο Βεργίνης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των νταμπλούχων, η οποία συνεχίζεται παρόντων των Ελλήνων διεθνών (Σπανούλη, Φώτση, Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή) στο Ζλάτιμπορ (λείπει μόνο ο Γιασικεβίτσιους).Οι συνθήκες στη Σερβία είναι ιδανικές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γύρω στους 20 βαθμούς. Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, "δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα και σταδιακά ανεβάζουμε ρυθμούς, και στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και βάρη, αλλά και στο μπάσκετ, όπου βάζουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!