Διέψευσε τα σενάρια για Φλεβαράκη-Τσέκο η ΑΕΚ

Θέση στα όσα το τελευταίο διάστημα διέρρευσαν στον Τύπο και σχετίζονταν με το μέλλον των Κώστα Φλεβαράκη και Χρήστου Τσέκου πήρε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την Ένωση διέψευσαν τα περί "διαζυγίου" δημοσιεύματα και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως η συνεργασία τους τόσο με τον προπονητή όσο και τον τιμ μάνατζερ θα συνεχιστεί.
Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαψεύσει τα όσα ανεγράφησαν σε μερίδα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία επίκειται η έκδοση «διαζυγίου» της ομάδας με τον προπονητή μας Κώστα Φλεβαράκη και τον μάνατζερ Χρήστο Τσέκο.

Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βεβαιότητα ότι η πετυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όσο κι αν ενοχλεί ορισμένους που βρίσκονται εκτός των «κιτρινόμαυρων τειχών».

Τα νέα πλάνα και σχέδια, άλλωστε, έχουν αρχίσει να καταστρώνονται από την μέρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, προκειμένου η ΑΕΚ να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική και έτοιμη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Η τηλεφωνική επικοινωνία, τόσο του Κώστα Φλεβαράκη, όσο και του Χρήστου Τσέκου, με τα μέλη της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι συνεχής και αδιάλειπτη".

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.