Έξι ομάδες διεκδικούν τη θέση της Κηφισιάς στην Α1

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις έξι ομάδες που θα διεκδικήσουν τη θέση της Νέας Κηφισιάς στην επόμενη Basket League.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας για την κάλυψη της κενής θέσης που άφησε η αποχώρηση της Νέας Κηφισιάς από τη Basket League.

Υποψήφιες να πάρουν τη θέση της είναι έξι ομάδες, οι οποίες κανονικά του χρόνου θα αγωνίζονταν στην Α2, ωστόσο έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την Α1.

Ηρακλής, Πανιώνιος, Δόξα Λευκάδας, Ηράκλειο, Αρκαδικός και Καβάλα έχουν διορία μέχρι τις 26 Αυγούστου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

"Η επιτροπή ειδικής αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος), Μιχάλη Μελή (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο και Γιάννη Ψαρράκη, συνεδρίασε σήμερα (17/8) και αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για τα σωματεία και τις ΚΑΕ που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να καλύψουν την κενή θέση που υπάρχει στην Α1 μετά την αποχώρηση της ΑΕΝΚ.

Επιστολές στάλθηκαν στην Δόξα Λευκάδας, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, το Ηράκλειο, τον Αρκαδικό και την Καβάλα, προκειμένου μέχρι τις 26/8 να προσκομίσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται για τη δυνατόητα σύστασης ΚΑΕ ή, σε περίπτωση που αυτή υπάρχει για την πλήρωση των κριτηρίων που προβλέπονται από τον σχετικό κανονισμό. Κατόπιν της προσκόμισης των απαιτούμενων στοιχείων, θα ακολουθηθούν οι επόμενες προβλεπόμενες ενέργειες".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!