Απετράπη ραντεβού οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Μετά από πληροφορία που είχε η Ασφάλεια έγινε έφοδος της Αστυνομίας στο δάσος Χαϊδαρίου. Δεν βρέθηκαν οπαδοί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όμως καπνογόνα και στειλιάρια.

Ραντεβού για σύγκρουση φαίνεται ότι είχαν κλείσει χούλιγκανς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο δασάκι του ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου, το βράδυ της Τετάρτης, μία ημέρα πριν από τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που απετράπη χάρη στην έγκαιρη πληροφόρηση που είχε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και ύστερα από σχετική επέμβαση που ακολούθησε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η πληροφόρηση που δέχτηκαν οι Αρχές ανέφερε πως οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν εισέλθει στο δασάκι του ΚΕΒΟΠ κρατώντας στειλιάρια στα χέρια.

Από την Αστυνομία ακολούθησε κινητοποίηση, στο σημείο πάντως δεν εντοπίστηκε κάποιος οπαδός. Βρέθηκαν παρόλα αυτά πεταμένα στο έδαφος και κατασχέθηκαν 15 καπνογόνα και 5 ξύλινα στειλιάρια.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς και άλλες φορές ανεγκέφαλοι οπαδοί των δύο ομάδων και όχι μόνο έχουν δώσει ανάλογα ραντεβού κατά το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν και μάλιστα με θύματα, κάτι που τουλάχιστον αυτή την φορά απετράπη.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που έχουν αυτές τις αρρωστημένες ιδέες…

ΠΗΓΗ: News247.gr

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!