Απετράπη ραντεβού οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Μετά από πληροφορία που είχε η Ασφάλεια έγινε έφοδος της Αστυνομίας στο δάσος Χαϊδαρίου. Δεν βρέθηκαν οπαδοί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όμως καπνογόνα και στειλιάρια.

Ραντεβού για σύγκρουση φαίνεται ότι είχαν κλείσει χούλιγκανς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο δασάκι του ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου, το βράδυ της Τετάρτης, μία ημέρα πριν από τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που απετράπη χάρη στην έγκαιρη πληροφόρηση που είχε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και ύστερα από σχετική επέμβαση που ακολούθησε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η πληροφόρηση που δέχτηκαν οι Αρχές ανέφερε πως οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν εισέλθει στο δασάκι του ΚΕΒΟΠ κρατώντας στειλιάρια στα χέρια.

Από την Αστυνομία ακολούθησε κινητοποίηση, στο σημείο πάντως δεν εντοπίστηκε κάποιος οπαδός. Βρέθηκαν παρόλα αυτά πεταμένα στο έδαφος και κατασχέθηκαν 15 καπνογόνα και 5 ξύλινα στειλιάρια.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς και άλλες φορές ανεγκέφαλοι οπαδοί των δύο ομάδων και όχι μόνο έχουν δώσει ανάλογα ραντεβού κατά το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν και μάλιστα με θύματα, κάτι που τουλάχιστον αυτή την φορά απετράπη.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που έχουν αυτές τις αρρωστημένες ιδέες…

ΠΗΓΗ: News247.gr

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!