Τέλος από τον Κολοσσό ο Φραγκιάς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού αναμένεται να αποτελέσει ο Βασίλης Φραγκιάς, ως αποτέλεσμα των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας τη φετινή σεζόν. Ο Στέργιος Κουφός φέρεται ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης.

Η νίκη του Κολοσσού επί των Τρικάλων, η οποία ήταν και η πρώτη για την ομάδα της Ρόδου στη φετινή σεζόν της A1 δεν στάθηκε ικανή για να κρατήσει τον Βασίλη Φραγκιά στον πάγκο, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα.

Αιτία αποτέλεσαν οι πολύ κακές εμφανίσεις της ομάδας και οι 6 ήττες της στις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που τη φέρνουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία του Κολοσσού είναι ο άλλοτε τεχνικός του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Ρόδου.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!