Ένταση μετά το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

Έντονα παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη για τον αυστηρό έλεγχο κατά την είσοδο της αποστολής στο Παλέ, αλλά και την ανακοίνωση των "κιτρίνων".

Οι άνθρωποι της αποστολής του ΠΑΟΚ είχαν έντονα παράπονα από τον αυστηρό, σε υπερβολικό βαθμό όπως ισχυρίζονταν, έλεγχο που δέχθηκαν κατά την είσοδό τους στο "Nick Galis Hall".

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασαν με έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά τους στον κομισάριο του αγώνα Αλέκο Σιμιτόπουλο, αλλά και στους επικεφαλής της Αστυνομίας.

Ο Τέλης Ζουρνατζίδης επισήμανε πως ο κομισάριος έκανε ιδιαίτερα αυστηρό έλεγχο ακόμη και στον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έφερναν ως παράδειγμα και ένα παιδάκι που υπήρχε μαζί τους στην αποστολή.

Επιπλέον, ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου έκανε παράπονα στους ανθρώπους του Άρη για το γεγονός ότι στις κερκίδες υπήρχαν υπεράριθμοι φίλαθλοι (παραπάνω απ' όσους επιτρεπόταν για κεκλεισμένων των θυρών), ωστόσο υποστήριξε χαρακτηριστικά πως: "Εμείς δεν θα βγάλουμε ανακοίνωση όπως κάνατε εσείς μετά το πρώτο ματς στο Παλατάκι (σ.σ. για υβριστικά σε βάρος του Γκάλη) και δυναμιτίσατε την ατμόσφαιρα."

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - ΠΑΟΚ 92-88

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.