Πέταξαν εκτός αγώνα τον Πρίφτη!

Στα μέσα της τρίτης περιόδου ο Άρης βρέθηκε χωρίς προπονητή, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές.

Στα 24'30'' του δεύτερου αγώνα με την ΑΕΚ ένα επιθετικό φάουλ του Δημήτρη Μαυροειδή (προέταξε τον αγκώνα του) που έγινε αμυντικό του Βασίλη Καββαδά και οι διαμαρτυρίες που ακολούθησαν από τον Δημήτρη Πρίφτη έχρισαν πρώτο προπονητή του Άρη τον Σάββα Καμπερίδη.

Οι διαιτητές θεώρησαν εκτός ορίων τα (ως ένα σημείο) δικαιολογημένα παράπονα του Έλληνα κόουτς και τον απέβαλαν για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ο Πρίφτης μάλιστα καθυστέρησε ν' αποχωρήσει χειροκροτώντας ειρωνικά τους ρέφερι για την απόφασή τους.

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!